dijous, 18 d’abril del 2013

La medalla

Andreu Sotorra

Mentre la Meritxell somia aconseguir una medalla d'atletisme, la vida de cada dia se li complica: no entén perquè la mare ha marxat de casa i està tipa que la tractin com una nena. Però durant el camí que ha de recórrer per arribar a la meta, comprendrà que hi ha coses més importants que guanyar una competició.

2 comentaris:

  1. La medalla

    La Meritxell és una nena que somia en fer una carrera de 100 metres llisos i poder guanyar-la. Cada dia abans d'anar a l'escola va al camp de futbol del seu poble. El dia de la carrera després de tots els entrenaments aconsegueix el seu somni que era pujar al pòdium.
    No m'ha agradat el principi del llibre, se'm va fer molt pesat. El que m'ha agradat d'aquest llibre és que la Meritxell no es rendeix mai i que entrena molt. Aquest llibre li recomanaria a la gent que li agradi l'esport.
    Nota: 7

    ResponElimina
  2. Aquest llibre al primer capítol sembla avorrit però desprès es van vivint petites aventures que distreuen. La Meritxell li agrada molt l'atletisme i vol guanyar una medalla, tot i que el seu pare li diu que el més important es passar-ho bé. La seva mare que va separar-se del pare, era atleta i va guanyar moltes medalles i la Meritxell vol fer igual. La lectura era bastant fàcil de llegir. El llibre tracta de la família i la superació personal. El llibre li recomanaria a la gent que llegeix llibres distrets per que l'obliguen.

    ResponElimina