dijous, 26 de setembre del 2013

Adolescents.cat, el manual 1, 2

Roger Carandell

Un llibre diferent. Molt actual i divertit.  El llibre oficial de la web d'adolescents.cat. A la manera d'un manual per superar diverses situacions que  es presenten  a l'adolescència  i que pot contribuir o ajudar a tenir més criteris en totes aquestes situacions. Què passa amb les noves tecnologies ; el facebook, el twitter o el whatsapp
Les relacions de parella, l'insti, els amics, el facebook, l'autoestima, el sexe, els pares: els temes que més interessen als adolescents, en un llibre que recull els principals consells i comentaris que han aparegut a adolescents.cat.  Al final del llibre hi trobem una bateria de tests per saber si ets una persona gelosa, si estan jugant amb els teus sentiments, si la teva parella t'ha estat infidel, si ets una persona influenciable o si ets addicte a les xarxes socials. 

19 comentaris:

  1. Títol: Adolescents.cat El manual

    Autor: Carlos Cuevas

    Editorial: La Galera

    Argument: Aquest llibre és un manual que ho explica tot o quasi tot sobre el que els passa als adolescents cada dia, parla sobre l'amor, els pares, els problemes amb la família, els amics, la parella... A aprendre a valorar-te, a com dir-li a una persona que t'agrada, parla també sobre sexe, etc. I al final hi ha tests que t'ajuden a saber com ets.

    Opinió personal: Aquest llibre m'ha agradat molt perquè trobo que es molt interessant per a nois/noies de la nostre edat.

    El recomanaria a tots els adolescents.

    Nota llibre: Jo li poso un 10.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre està molt bé per als adolescents ja que ajuda identificar els problemes que es poden tenir al dia a dia, afrontar-los i resoldre'ls. Problemes amb els pares, les xarxes socials, les amistats, problemes d'autoestima,etc. A més al final hi ha uns tests sobre cada apartat que encara t'ajuden més amb aquests problemes.

    Recomano aquest llibre a tota mena d'adolescents, ja siguin amb problemes d'aquests o sense problemes ni ganes de tenir-los.

    M'ha encantat aquest libre! De nota li posaria un 9,5.

    ResponElimina
  3. Aquest llibre va de un manual per adolescents. Explica com pots millorar coses, et dona consells per millorar els estudis, les relacions... Un cop llegit potser t'ajuda a reflexionar, a veure les coses d'una altre manera...
    Aquest llibre m'ha encantat!
    Nota:10!
    Li recomano als adolescents.

    ResponElimina
  4. Aquest llibre ens parla sobre com ens tenim que comportar amb la parella. I com tenim de parlar amb els pares, facebook, whatssap...
    Aquest llibre m'ha agradat molt perquè he après coses noves.
    Jo a aquest llibre li posaré un 10 perquè l'he trobat molt interessant. Li recomano a tota la gent que sigui adolescents.

    ResponElimina
  5. Ariadna Izquierdo ha dit:

    Adolescents.cat el manual 2
    El llibre és la segona part del 1r, et diu coses molt interessants a mes de portar un pòster i nous comentaris i altres coses...
    A mi no m'ha agradat gaire perquè és diferent que el 1 i més aburrit.
    Nota: 7

    ResponElimina
  6. Ariadna Izquierdo ha dit:

    Adolescents.cat el manual
    És un llibre diferent dels altres. Et dóna consells de coses que et poden passar en les relacions sexuals, amb els amics, i també hi han uns comentaris que la gent penja a la web.
    És molt divertit!!!!
    Nota: 10

    ResponElimina
  7. Nerea Quesada ha dit:

    ADOLESCENTS. CAT EL MANUAL 2

    Aquest llibre dóna consells als adolescents i també hi ha un apartat on els adolescents poden comentar i preguntar algun dubte i el llibre els esclareix.

    El llibre tracta sobre 11 temes:

    Les noies, els nois, l'art de tirar la canya, la bellesa, històries d'amor, la moda, psicologia, consultori, “testers”, "ola k ase." L'onzè no és ben bé un tema, és un apartat on pots fer tests relacionats amb els temes anteriors.

    Aquest llibre m'ha agradat però el primer "adolescents. cat el manual 1" t'explicava coses més interessants. De nota li posaria un 8 i li recomanaria a tots els adolescents.



    ResponElimina

  8. Aquest llibre parla sobre l'adolescència, una estapa molt marcada pels joves. Ens dona consells i maneres de combatre problemes, dubtes, etc sobre l'adolescència. Problemes amb els pares, l'amor, amics, etc.

    Aquest llibre m'ha envantat. És molt entretngut, En cap moment se m'ha fet pesat i crec que molta gent se l'hauria de llegir.

    Li recomano als joves.

    Nota: 10!

    ResponElimina
  9. Adolescents.cat 2
    Aquest llibre també ens parla de l'adolescència i els problemes com l'anterior. Ens ajuda amb problemes de l'institut, maneres de lligar, etc. També inclou el “Tester”, on els nostres ídols ens expliquen petits secrets sobre ells.

    Aquest llibre també m'ha encantat i li recomano al joves.

    Nota: 10!

    ResponElimina
  10. Karima Abdelouahed ha dit:

    Adolescent.cat es un llibre que com diu el nom es per a adolescents, i explica coses de molts temes interessants:
    -Amor, pares, parella, ruptures i desamor, amistat, autoestima, institut, facebook, Twitter i WhatsApp, sexe i al final hi han testos sobre tots aquest apartats.
    Opinió personal:
    M'ha agradat molt per que són coses per a adolescents i es molt interessant, si ho llegeix un adolescent es sent identificat amb varies coses.
    De nota li poso un 7 i li recomano a tothom.

    ResponElimina
  11. M'ha agradat molt es un llibre diferent i que enganxant edemes es fàcil de llegir i molt interessant, el llenguatge es entenedor a de molts temes i això fa que et tibi a que tel llegeixis es molt divertit i el recomano a tots els adolescents.

    ResponElimina
  12. Adolescents.cat el manual és un llibre que té varis apartats.
    Et donen consells per afronta-ro o per els que no tenen per no tenir-los, al final del llibre hi han uns tests per fer.
    Li recomano aquest llibre als adolescents.
    De nota li poso un 10!

    ResponElimina
  13. Cristina Masip ha dit:

    Resum: T'explica moltes coses sobre l'amor, et dóna consells, hi han tests, també sobre el comportamet amb els pares o sobre les notes, els amics, però es que més tracta és sobre l'amor.

    Opinió personal: El recomano a algú que vulgui una lectura diferent, i no la típica novel·la. Aquest llibre m'ha agradat, no se m'ha fet pesat, m'agrada que hi hagin tests per fer o que et donin cosells.

    Nota: 8

    ResponElimina
  14. Mariya Pastushok ha dit:

    És un llibre de consells per els adolescents i parla sobre els diferents temes, com per exemple l'amistat, l'amor, l'auto estima, l'institut, etc...

    El llibre m'ha agradat ja que jo a vegades em miro la pàgina d'Adolescents.cat i els consells que han redactat en el llibre estan realment bé, també al final del llibre hi ha algun que altre test, són molt interessants.

    ResponElimina
  15. Adolescents.cat
    La Galera

    És un llibre que parla de molts temes interessants típics de l'adolescència. És un llibre molt divertit i enganxa molt. Li recomano a tots el adolescents, espero que tingui molt de èxit i que molts adolescents se'l puguin llegir. Segui-ho així.

    Nota: 9,5

    ResponElimina
  16. M'agrada molt per què diu coses que de vegades és veritat.

    ResponElimina
  17. La Desiree Pinto de 3r C ha dit:

    A mi m'ha agradat perquè t'ensenya coses que et poden servir i aprens moltes coses i es molt bonic...

    Nota:8

    ResponElimina
  18. És un manual on s'expliquen i et donen consells per no enfadar-te amb els teus pares, superar ruptures,...
    M'esperava més d'aquest llibre. Em pensava que seria més divertit de llegir. Ha sigut una mica pesat, però alguns consells que es donaven sí que m'han fet servei.
    és un tipus de llibre que mai m'havia llegit ja que sempre llegeix-ho novel·les bastant llargues.
    Per això, aquest llibre només el recomano a gent que els agradi
    estar entretingut.
    Nota: 7

    ResponElimina