dijous, 3 d’octubre del 2013

Brúixoles que busquen somriures perduts

Albert  Espinosa 

L'amor vertader, la família, la venjança, les segones oportunitas, la sinceritat...En aquesta novel-la, Albert Espinosa ens submergeix en una història emocionant protagonitzada per personatges inoblidables que ens fan refexionari descobrir el que realment és important a la vida.

5 comentaris:

  1. Brúixoles que busquen somriures perduts :

    Argument : L'Ekaitz és un noi, que ha tingut una vida gens fàcil, era el segon germà. La seva mare va morir d'una malaltia genètica de la sang, que ara ell també patia. El seu pare estava diagnosticat d'Alzheimer i de càncer i a més, la relació pare fill mai havia estat bona. Però li va prometre a la mare que faria el possible per millorar la seva relació. A més de això li passen una sèrie de desgràcies, que el fan créixer com a persona.

    Opinió : Sens dubte un dels millors que he llegit. M'agrada molt la manera del redactat, perquè m'ha arribat molt fàcilment el que l'autor ha escrit. L'historia és molt humana i és fàcil emfatitzar amb el protagonista.

    El Recomanaria a la gent que els hi agradin històries de sentiments i de pensar.

    Nota : 9

    ResponElimina
  2. L'Ekaitz era un home que havia patit molt durant tota la seva vida. Era el segon germà, i tenia la mateixa malaltia de sang que va acabar amb la vida de la seva mare.
    Respecte el seu pare, era un director de cinema i només l'importava això. No tenia molt bona relació amb el seu fill des d'un conflicte del passat. Tenia Alzheimer i càncer, i el seu fill decideix cuidar-lo i no deixar-lo sol, i intentar tenir més bona relació amb ell, com un dia li va prometre a la seva mare.

    És un llibre que m'ha agradat molt. En general és molt emocionant, i hi ha una barreja de sentiments molt gran.
    T'integres molt ràpid a dins de la història que li succeeix a Ekaitz i els que l'envolten. El autor, sap fer-te sentir com vol en cada moment.
    La història és molt real, ja que això li podria passar a qualsevol.

    El recomano a tothom qui li agradin els llibres de sentiments i emocions.

    nota:8'5

    ResponElimina
  3. El llibre m'ha semblat molt maco, però al principi se'm va fer una mica pesat. El final m'ha encantat, tot hi que encara que el llibre passa lentament el final és explicat en dues o tres pagines. Recomanaria aquest llibre a la gent que li agrada els llibres que et fan pensar/reflexionar.

    Nota: 7'5

    ResponElimina
  4. Aquest llibre m'ha agradat bastant, perquè és un llibre fàcil de llegir i dramàtic. Li recomanaria a la gent que li agradin els llibres dramàtics i d'amor familiar.

    Nota:9

    ResponElimina
  5. La Júlia Gómez de 2n ESO C ha dit:

    Aquest llibre m'ha agradat molt perquè parla sobre la vida d'una família i també m'havia llegit altres llibres del mateix autor i també em van agradar molt.

    Nota:10

    ResponElimina