dijous, 10 d’octubre del 2013

Eragon

  Christopher Paolini

Al llegendari regne d'Alagaësia s'està gestant una guerra. Els Genets, protectors de la pau de l'Imperi i els únics capaços de controlar els dragons intel·ligents, o bé han mort o bé han passat a formar part de les tropes del malvat rei Galbatorix. Ja fa temps que els elfs s'han exiliat en un indret ocult, i els vardens, un grup dissident, s'amaguen en ciutats protegides. Eragon, un jove de quinze anys que viu en un petit poble, troba una pedra blava i brillant al bosc, i pensa que venent-la podrà comprar menjar per a la seva família abans no arribi l'hivern. Però quan la pedra s'obre i apareix una dragona, a qui el noi bateja amb el nom de Saphira, s'allibera un llegat tan antic com el mateix Imperi. De sobte, la seva vida canvia i a Eragon se li confia un nou món de màgia i poders. Amb tan sols una espasa i els consells d'un vell rondallaire com a guia, Eragon i la dragona hauran de viatjar per terrenys perillosos on s'enfrontaran a un emperador, la maldat del qual no coneix fronteres. L'esperança de l'Imperi, doncs, recau sobre Eragon i Saphira...

2 comentaris:

  1. El llibre m'ha agradat bastant, tot i que a vegades, per les moltes descripcions que fa, se't pot fer pesat.
    També cal dir que el llibre es va escriure fa temps i té un vocabulari una mica antic.
    El personatge de la història que m'ha cridat més l'atenció ha estat Murtagh perquè és un personatge molt intrigant. Apareix enmig de la història i no explica res del seu passat i això fa que cridi l'atenció.

    Li posaria un 8.

    ResponElimina
  2. El lliibre no m'ha agradat gaire, és massa irrealista. Ha estat divertit el fil de la història, però s'han passat massa amb la màgia i tot... El recomanaria a qui li agrades la ciència ficció.
    Li possaria un 6.

    ResponElimina