dimecres, 23 d’octubre del 2013

La edad del despertar

  Angel Burgas

Martina quiere rehacer el Club de la Canasta, que se ha vuelto a desmoronar otra vez. Aunque no sabe si el resto de componentes se lo merecen, decide buscar problemas o injusticias. Quizá si encuentra algún inocente que necesite ayuda, los del club volverán a unirse. Además, el curso se acaba. Y, por si no hubiera suficiente, Martina está preocupada porun tema personal. Por suerte o por desgracia los problemas están más cerca de lo que piensa.

1 comentari:

  1. -Martina és la protagonista d'aquesta història per adolescents, tracta de una nena i els seus amics que volen formar un club per ajudar als nens i nenes del seu institut que estan “marginats”. Martina i els seus amics passaran per un munt de aventures mentre la Martina té una gran preocupació personal.
    Aquest Llibre m'ha agradat molt perquè tracta de uns adolescents que estan a l'institut passant per les seves preocupacions,
    desacords , moments bons i d'especials. Li poso un 10 perquè aquest llibre m'ha sabut enganxar-me a llegir-lo i gaudir-lo com mai ningun llibre m'ha sabut transmetre i imaginar-me una història molt real i bonica.

    ResponElimina