dimarts, 8 d’octubre del 2013

La mort a sis vint-i-cinc


mort a sis vint-i-cinc. La

Jordi Cervera

El brutal assassinat de la dona i el fill d'un famós jugador de bàsquet procedent de l'NBA, sacseja la vida quotidiana d'una tranquíl·la ciutat catalana. Ningú no s'imaginava que allò pogués passar, com qui diu, a la porta del costat. Però darrere el cas, el sergent Joan Pons i els seus homes es trobaran amb una trama ordida al detall durant anys per gaudir d'una venjança cruel. Abans de resoldre el doble crim, la Brigada d'Investigació haurà d'enfrontar-se a pressions i trames fins dexifrar l'enigma, estirant cadascun dels fils d'aquesta teranyina en una carrera trepidant a contra rellotge.

2 comentaris:

  1. Arnau Comellas ha dit:

    Resum:
    El llibre parla de l’assassinat de la dona i el fill del famós jugador del DKV (Ray Barbosa) la mateixa nit que aquest guanyés la final de la copa ULEB. Un grup d’investigadors serà l’encarregat de trobar l’assassí d’aquest cas, ho aconseguiran?

    Opinió personal:
    A mi m’ha agradat molt aquest llibre ja que a mi m’agraden les històries d’investigadors que busquen a un assassí i tenen intriga fins al final. El tema és bo ja que això podria passar a la realitat ja que hi ha molta gent que els hi té molta ràbia a jugadors d’altres equips. En definitiva en general m’ha agradat força aquest llibre i el recomanaria a tothom que li agradin les histories d’investigadors que busquen a un assassí i coses per l’estil.

    Nota: 7

    ResponElimina
  2. Guillem Carrasco ha dit:

    Aquest llibre tracta d'un jugador de bàsquet que juga al Badalona, que ell i el seua equip guanya la copa però de sobte li diuen que han assessinat a la seva família i, aleshores, quan van celebrar-ho, l'equip o va sospendre per això. Llavor hi ha una noia i un jugador que comencen a investigar l'assassinat.

    ResponElimina