dimarts, 12 de novembre del 2013

Cròniques de la torre III. La crida dels morts









Laura Gallego
 
Després de l'arribada a la torre d'en Saevin, un noi amb uns poders excepcionals, la dana sent que alguna cosa estranya està a punt de passar i decideix viatjar a la Ciutat Oblidada per visitar el Temple Sense Nom i consultar l'Oracle. L'aterridora profecia que li anuncia, en què hi ha inplicades onze persones, la inquieta encara més. Hi pot haver algú capaç de manipular els designis del destí?

1 comentari:

  1. Claudia Forcada

    A la Torre s'acosta el Moment, la frontera entre la dimensió dels vius i la dels morts és més prima que mai. Tothom vol trencara aquesta frontera, els vius per esdevenir immortals i els morts per tornar a la vida i aixó es el que han d'aconseguir la Dana (Senyora de la Torre i Arximaga) i els seus amics i companys de fatilleria, però quan arribi el Moment es complira una profecia en la qual hi ha cosas bones i dolentes.
    Podran salavr a tothom i obrir la porta? Podran perfi els vius ser immortals i els morts tornar a la vida? Passarà alguna desgracia?

    Jo recomano molt aquest llibre sobretot a la gen que li agraden les aventures. Però recomano que abans llegeixin els 2 primers perquè sino no s'enteraràn de res.

    Nota: 10

    ResponElimina