dimarts, 12 de novembre del 2013

Fora de joc

  Jordi Sierra i Fabra

L'Isidro, setze anys, és un destacat jugador de bàsquet, un esport que l'apassiona. Promet, però un accident li desfà una mà. El futur esportiu s'esvaeix, si més no de moment. La recuperació trigarà molts mesos i ja es veurà com quedarà. Mentrestant, per no perdre forma físic a, juga a futbol amb l'equip local. Es revela com un davanter fora de sèrie. L'equip arriba als play off per pujar de categoria. La premsa esportiva es fixa en l'Isidro i els caçapromeses li segueixen la pista. A disset anys es troba davant d'un futur prometedor com a professional del futbol. És moment de prendre decisions i damunt seu tot és pressió: els diners del futbol, la passió pel bàsquet, la timidesa davant la noia que estima, el poble que vibra per tenir un heroi local, els estudis...

2 comentaris:

  1. Jo he trobat aquest llibre molt interessant perquè és bastant intrigant; el tema m'ha agradat molt perquè parlava de futbol i hi havia algun punt romantic. Hi havia molta diversitat de personatges: el Isidro, el protagonista, (un soi simpàtic de 16 anys), la Claudia (una amiga), també han sortit la seva familia, els jugadors del seu equip de futbol, entre d'altres. Aquest llibre t'ensenya valors ja que el seu profesor de matemàtiques vol que aprovi l'assignatura i intenta posar els estudis per devant del futbol.

    A mi aquest llibre m'ha agrdat molt i el recomano a la gent que li agrada el futbol i els llibres d'intriga.


    Claudi Gómez Capdevila 4t ESO C

    ResponElimina


  2. Jordi Paré Bernadó ha dit:

    En Isidro, és un noi que té un gran futur futbolístic. Després de marcar 57 gols en un any, veu com el seu futur és deforma de cop i volta, ja que grans equips el volen fitxar.
    Opinió:
    El llibre ha estat molt entretingut. Hi ha moments en la història en que és difícil deixar de llegir. L'única cosa que no m'ha agradat és el final que dona el autor.

    Nota: 9

    ResponElimina