dimarts, 17 de desembre del 2013

Els jocs de la fam II. En flames / Los juegos del hambre II. En llamas



Suzanne Collins
Contra tot pronòstic la Katniss i en Peeta han guanyat els Jocs de la Fam. Però per ara la recompensa d’una vida segura i sense complicacions haurà d’esperar. Han vençut desafiant les normes imposades pel Capitoli i sense voler-ho s’han convertit en l’espurna de la revolta imminent. El foc es propaga i el Capitoli clama venjança.
Barreja de supervivència i d’amor, l’escriptora va creant uns personatges que creixen no només literàriament, sinó que maduren cap al món adult i que lluiten entre la crueltat i la bondat.” Andreu Sotorra, Avui.
Collins aconsegueix captar l’interès per la força del personatge principal i dels secundaris.” Pep Molist, El País

4 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. David Jiménez ha dit:
    Resumen:
    Los Septuagésimo Cuartos Juegos del Hambre han terminado y Peeta y Katniss, como vencedores, han sido trasladados con sus familiares a la Aldea de los Vencedores del distrito 12. Han dejado atrás los días de hambruna y miseria, ahora tienen toda clase de comodidades pero siguen sin ser felices. Katniss echa de menos su antigua vida y también a Gale, de quien se ha distanciado desde su llegada por culpa de la relación que tuvo con Peeta en la arena para salir con vida de los últimos juegos. Pero debían mantenerlo en secreto para que los del Capitolio y la gente que vive en él se crean que es real. Pero el Presidente Snow no se cree la historia de los amantes del Distrito 12. Por esa razón va a visitar a Katniss y le dice que si no ve verdadero amor y si hay algún problema en la gira de los vencedores matará a alguien que es muy importante para ella. Cuando están en la gira intentan creer que es verdadero amor. Los demás distritos han visto la actuación de Katniss en los últimos juegos del hambre y por eso piensan que es una buena señal de esperanza y empiezan su rebelión, utilizando a Katniss como impulsadora y su sinsajo como símbolo de la rebelión. Pero el Vasallaje de los Veinticinco se está preparando y va a tener una sorpresa. En los setenta y cinco aniversarios como recordatorio a la guerra contra los rebeldes para destruir el poder del Capitolio. Al final ganó el capitolio y por ese motivo cada año hay unos juegos que recuerdan esta guerra. Este año los tributos elegidos serán elegidos por los vencedores de otros años. En el distrito 12 los elegidos son Katniss i Haymitch, pero Peeta se ofrece voluntario y salva a Haymitch de la arena. Katniss y Peeta se verán obligados nuevamente a introducirse un año más en los juegos del hambre y esta vez sólo uno puede salir con vida.


    Aquest ha estat un dels llibres que m’han agradat més perquè té moments de molta tensió quan estan ja lluitant per sobreviure però hi ha moments molt sentimentals. Però també hi ha moments que son de preocupació per el grup on es troben els dos enamorats del districte 12. La meva puntuació per aquest llibre és un 9.

    ResponElimina
  3. És un llibre d'aventures i acció, ambientat en una època futurista on, una noia "Katniss" i un noi "Peeta" van guanyar els passats jocs de la fam i són escollits per segon cop participar en uns jocs de supervivència on, tindran que sobreviure per aguantar amb vida i intentar guanyar-los.

    És un llibre que m'ha agradat molt, li recomano a tothom perquè lis agradarà molt.

    Nota: 10
    Em llegiré més de aquesta saga.

    Atentament, Kevin.

    ResponElimina
  4. A mi m'a agradat molt aquest llibre, perquè es d'aventures, d'amor , d'acció...
    La meva part preferida ha sigut quan la Kgnees li diu al Petta que l'estima.
    Sempre estarà a la meva llista de llibres preferits.

    Carla =)

    ResponElimina