dimarts, 17 de desembre del 2013

Els jocs de la fam III. L'ocell de la revolta / Los juegos del hambre III. Sinsajo



Suzanne Collins
La Katniss ha tornat a desafiar i a vèncer el Capitoli, però tot i haver sortit victoriosa del camp de batalla, al poder no li agrada perdre. El president Snow vol revenja i ha deixat molt clar que tothom corre perill: la família de la Katniss, els seus amics i qualsevol habitant del Districte 12. Ella, que es convertirà en símbol de rebel·lió, serà clau en la batalla final.
«Una novel·la magnífica d’aventura física, suspens polític i amor». The New York Times
Estava tan obsessionada amb el llibre que me l’havia d’emportar quan sortia a sopar i amagar-lo sota la taula per no parar de llegir.”. Stephenie Meyer

4 comentaris:

  1. Natàlia Muñiz ha dit:

    Els 75ns Jocs de la fam han acabat i la Katnis és al tretze, ja que el dotze va ser destruït però la batalla per enderrocar el capitoli encara no ha cessat, i una revolta comença a Panem on tots els districtes estan implicats. Però què ha passat amb el peeta? Els districtes hi estaran d'acord? I en realitat qui és el vertader enemic? La gerra continua i no acabara fins que el capitoli caigui.

    Aquest llibre m’ha agradat perquè els personatges principals defensaven la seva causa contra el Capitoli i van fer el que van voler sense obeir les ordres encara que això els i costes la vida per salvar la seva família i amics. Jo crec que malgrat que una historia fictícia l' han basat amb els actuals dictadors que fan que la gent pobre mori únicament per al seu benefici i faci que hi hagin gerres.

    Jo el recomanaria a les persones que els agradin les aventures i les histories de batalles.
    Li posaria un 9 sobre 10 de nota.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre m'ha agradat molt. Els personatges estan molt be, sobretot la Katniss que és el personatge que m'agrada més. El principi em va semblar una mica avorrit i vaig estar a punt de no llegir-lo, però vaig fer un esforç i el vaig llegir i després em va encantar perquè sempre passen coses i és molt interessant. El final em va decebre una mica ja que pensava que s'acabaria d'una manera i s'acaba d'una altre.

    Jo li recomanaria a la gent que li agradessin les aventures, però que abans es llegissin el primer i el segon llibre.

    Nota: 9

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Aquest llibre m'ha agradat molt, perquè vaig seguir la història des del començament i és d'aquelles que no t'emboliquen. T'enganxa molt i cada pàgina que llegeixes et cautiva i te'n fa llegir més.Els personatges canvien en comparació als anteriors llibres, la Katniss segueix lluitant per el que creu que és just i per en Peeta al haver-lo segrestat, li fan canviar els pensaments sobre ella.

    Recomanaria aquest llibre a la gent que hagi seguit tota la saga i que li agradin els llibres d'aventures, estratègia i misteri.

    Nota:9

    ResponElimina