dimarts, 17 de desembre del 2013

Presoners del mar

  Arturo Padilla de Juan

En una platja solitària de la Costa Brava, un noi roba una barca de pescadors i s’endinsa al mar perquè no vol assistir a les colònies d’estiu on l’han inscrit els seus pares. Una companya intenta aturar-lo, però finalment tots dos acaben dins de la barca en direcció a una cala perduda on només s’accedeix des del mar. Ningú no els ha vist. Ningú no sap on van. I, el pitjor de tot, ningú no els trobarà a faltar en tres setmanes. Què passaria si no poguessin tornar? D’altra banda, una parella de bussejadors, l' Oriol i la Laia, fan la seva primera immersió al mar sols. Amb vint metres d’aigua al damunt, l’Oriol s’atura i mostra un anell de compromís a la Laia, però malauradament li rellisca de les mans i cau en una escletxa que hi ha entre dues roques. Ell hi fica el braç i aconsegueix recuperar-lo, però quan intenta treure el braç de l' escletxa s’adona que hi ha quedat encallat. Mentre fa esforços inútils per sortir-se’n, la Laia comprova horroritzada com se li esgota l'aire de l' ampolla. Què passaria si l' Oriol es quedés sense aire? I quina mena de connexió hi ha entre les dues històries?

2 comentaris:

  1. L'Enric Alcantarilla de 3r d'ESO A ha dit:

    És un grup de nens que fan un curs d'anglès i un dells, a qui no li agrada gens l'anglès, s'escapa amb una barca que hi havia a la platja. Una noia l'intenta parar i al final també puja ella a la barca. Es quedaran a una illa i...

    Nota: 8

    ResponElimina
  2. La Núria Rosselló, de 3r C, ha escrit:

    "Aquest llibre no m'ha agradat gens perquè parla de diverses històries del Mar que no crec que tinguin gaire sentit entre elles, a part els capítols són o molt llargs o molt curts, no s'enten gaire la forma de parlar i s'enrrotlla molt. A mi només m'ha agradat una mica una història d'amor. Però en general no el recomano a ningú."

    ResponElimina