divendres, 24 de gener del 2014

1r, 2n, 3r, 4t, 5è, 6è, 7è, 8è Viatge al Regne de la Fantasia / Viaje al reino de la fantasia



Elisabetta Dami

Alguna vegada heu somiat que viatgeu al Regne de la Fantasia? Voleu trobar-hi bruixes, sirenes, dracs, gnoms, gegants, fades..., però també unicorns, trolls i homes llop? Us agradaria volar sobre el llom del llegendari Drac de l’Arc Iris? Aleshores, marxem junts en aquest viatge ple d’aventures enfilats a les ales de la fantasia!

3 comentaris:

  1. Kevin Montava ha dit:

    Geronimo Stilton: Viatge al regne de la fantasia 1
    -- Geronimo Stilton --

    Editorial: Destino
    Resum: Geronimo Stilton Viatge al regne de la fantasia, és un llibre de fantasia i moltes aventures molt divertides. Aquest llibre va d'un ratolí que es diu Geronimo que puja a les golfes de la seva casa per a agafar unes espelmes i es troba una capsa de música molt bonica que el porta cap a una gran aventura per passar entre vuit regnes màgics i travessar-los.
    Nota i opinió personal: Aquest llibre m'ha agradat molt. Es molt entretingut i un dels millors que he llegit, encara que semblin moltes pàgines t'enganxa fàcilment.
    Nota: Jo li posaria un 10+ de nota, EL MILLOR LLIBRE QUE HE LLEGIT !!!

    ResponElimina
  2. Geronimo Stilton: viatge al regne de la fantasia 1

    El llibre del regne de la fantasia tracta d'un ratolí que es diu Gerónimo Stilton i troba una caixeta amb un pergamí dins. Ell passarà per molts regnes i moltes aventures per a complir la seva missió.
    Aquest llibre m'ha agradat bastant encara que és una mica llarg, comprens molt be el que passa, també s'ha ma fet divertit perquè hi han molts dibuixos, olors, lletres de diferents colors i tamanys i sobretot bastant diàleg, al tenir molts temes aprens bastant.
    De nota li posaria un 9.

    ResponElimina
  3. Jo vaig descobrir que m'agradaven els llibres de fàntasia va ser aquet llibre i desde llavors... me'ls he llegit tots fins i tot 3 vegades seguides, si encara no has triat quin estil de llibres t'agraden tria aquest .
    Hi ha moments de tot por alegria tristesa i patiments però sobre tot de FÀNTASIA!!!

    ResponElimina