dimarts, 21 de gener del 2014

El libro de los portales

   Laura Gallego

 Los pintores de la Academia de los Portales son los únicos que saben cómo dibujar los extraordinarios portales de viaje que constituyen la red de comunicación y transporte más importante de Darusia. Sus rígidas normas y su exhaustiva formación garantizan una impecable profesionalidad y perfección técnica en todos sus trabajos. Cuando Tabit, estudiante de último año en la Academia, recibe el encargo de pintar un portal para un humilde campesino, no imagina que está a punto de verse involucrado en una trama de intrigas y secretos que podría sacudir los mismos cimientos de la institución.

3 comentaris:

  1. EL LIBRO DE LOS PORTALES

    En Tabit és un estudiant de l'Acadèmia que d'últim exàmen a d'anar a fer un portal a la casa d'un granger. Però, ell no ho sap, des d'allà començarà la seva aventura. Aniran a buscar un profesor perdut i sobreviuran a diferents aventures.

    A mi m'ha agradat aquest llibre perquè és de fantasia i a més d'aventura, jo li recomanaría a qui els hi agradi la fantasia i el misteri.

    Nota: 10

    ResponElimina
  2. EL LLIBRE DELS PORTALS (OPINIÓ PERSONAL)

    Aquest llibre ha estat dels que més m’ha agradat. El principi del llibre es fa pesat, ja que et descriu molt detalladament cada un dels personatges, el entorn, el lloc i el temps on transcorre la història, però a mesura que vas avançant la lectura es va agilitzant, h han més diàlegs i menys descripcions. Un cop has entrat al 100% en la història, no pots parar de llegir-lo.

    És un llibre de fantasia i aventures molt fascinats que la autora (Laura Gallego) et fa arribar a entendre com si tu fossis el protagonista.

    Jo recomanaria aquest llibre a les persones que els hi agrada les novel•les de fantasia, aventures i misteris.

    Jo li posaria un 9 de nota.

    Àlex López Bautista
    4t ESO C

    ResponElimina
  3. Jo recomano molt aquest llibre a gent a la que li agradi llegir i que li agradi el drama sobretot.
    Aquest llibre està ple d'incògnites que a poc a poc es van resolent.
    El que més m'ha agradat ha sigut que cada vegada que es descobreix o es soluciona una cosa en surt una altra encara més intrigant que la anterior.

    Xavier Gómez Yat.
    1r Eso B.

    ResponElimina