dimecres, 15 de gener de 2014

El Món groc

  Albert Espinosa

Si creus en els somnis, es faran realitat El món groc és un món fantàstic que vull compartir amb tu, és el món dels descobriments que vaig fer durant els deu anys que vaig estar malalt de càncer. És curiós, però la força, la vitalitat i les troballes que fas quan estàs malalt serveixen també quan estàs bé, en el dia a dia. Aquest llibre et farà conèixer i entrar en aquest món especial i diferent, però sobretot et farà descobrir els"grocs": el nou esglaó de l'amistat, les persones que no són ni els amants ni els amics, aquella gent que s'encreuen a la teva vida i que amb una sola conversa pot arribar a fer-la canviar. No t'avanço res més, hauràs de llegir el llibre per poder començar a trobar els teus"grocs". Potser un d'ells sigui jo... El món groc parla de com és de senzill creure en els somnis perquè aquests es creïn. I és que entre creure i crear només hi ha poques lletres de distància. A què esperes per saber qui són els teus"grocs", la nova manera de veure l'amistat!  L'Albert parla d'un món a l'abast de tothom, i que té el color del Sol: el món groc. Un lloc càlid on els petons poden durar deu minuts, on els desconeguts poden ser els teus millors aliats, on la por perd el seu significat, on la mort no és allò que els passa als altres i la vida és el més valuós. Aquest llibre parla de tot això, de tot el que sentim i no diem, de la por que ens treguin el que tenim, de reconèixer-nos de manera completa i apreciar qui som cada segon del dia.

4 comentaris:

 1. aquest llibre sobre com soperar el cancer es a dir de com no derrumbarte de saber dir que el pots superar i estar feliç,senten bastant be perque hu explica amb un llenguatge clar i precis,de nota li posaria un 8.

  ResponElimina
 2. El Món groc va de la vida de l'Albert Espinosa.
  Primer de tot, ell va arribar a l'hospital amb només 14 anys, li van tinguer que tallar una cama i després li van tinguer que treure un pulmó, però ell diu que en ninguna de les dues operacions estava gaire trist, perquè ell s'ho apuntava tot, cada metge que venia(o amics que tenia) li explicaven coses, ell preguntava més coses i s'ho anava apuntant, per, després quan li toqués a ell, no tenir tanta por... I jo crec que això, per la gent que estigui passant el mateix, lo millor es que se'l llegueixi, perquè apart de poguer ajudar a la gent, aquest llibre és preciós i demostra que ell en tot això del càncer ha sigut molt, molt fort.
  De nota li poso un 10.

  ResponElimina
 3. Que ha estat bé. S'ha explicat bé en cada capítol, els personatges no han sortit tants però alguns han sortit, és un tema que pot interessar o també agradar bastant a la gent.

  ResponElimina
 4. Aquest llibre és el que més m'ha agradat i m'ha fet aprendre molt.
  En ell explica coses sobre que no a de ser una paraula tabú el càncer, no has de tenir por a la mort...
  També parlava de les seves amistats a l'hospital i que cada cop que es moria algú se'l repartien.

  ResponElimina