dimarts, 28 de gener del 2014

Els pitjors anys de la meva vida.2 Traieu-me d'aquí / 3 El meu germà és un mentider de campionat


els pitjors anys de la meva vida 2. traieu-me d aqui!-james patterson-9788415790228

James Patterson

Hola, sóc en Rafe i aquest és la meva última història a l'institut. Encara que us sembli mentida vaig sobreviure tot un any al Hills Village, i el que encara és més soprenent: m'han acceptat en una escola de xavals esnobs i superllestos! Benvinguts a un altre pitjor any de la meva vida! La terrorífica etapa de la secundària. Si ja has començat a anar a l'institut, saps de què et parlo. I si encara no hi has posat els peus, ja ho sabràs ben aviat.

5 comentaris:

  1. Guillem Martínez ha dit:

    Els pitjors anys de la meva vida

    Aquest llibre m'ha agradat bastant perquè tracta d'un nen que comença l'institut, com jo. M'ha agradat perquè era facil de llegir i tot s'entenia molt bé, també tenia
    els capítols curts i de tan en tan hi havia dibuixos. M'ha agradat molt.

    ResponElimina
  2. Òscar Plasencia ha dit:

    Els PITJORS ANYS de la MEVA VIDA
    Traieume d'aquí

    En el Rafe Khatchadorian el canvien d'institut. Ell no és gaire bon estudiant. El posen en una academia d'art de la gran ciutat però ell sempre ha sigut de poble i s'haurà d'adaptar. Ell té un amic imaginari que es diu Leo que en realitat és el seu germa bessó que es va morir quan era molt petit, el posa en molts problemes i un de tots es un joc que s'inventa perquè en Rafe pasi el curs però el posa en problemes. En Rafe fa un amic de veritat, que no havia tingut mai.

    M'ha agradat molt, és raro i emocionant, mai saps el que passarà.

    ResponElimina
  3. Guillem martínez ha dit:

    ELS PITJORS ANYS DE LA MEVA VIDA (3)

    Va d'una nena que comença l'institut i el seu germa li fa la vida impossible i tots els professors també.
    M'ha agradat perquè jo també comen-s'ho l'institut i això ha fet que mi enganxi. El recomanaria a tothom que li agradi el Diari del Grec i els que comencen l'institut.
    M'HA AGRADAT MOLT de nota li poso un 9

    ResponElimina
  4. Els pitjors anys de la meva vida

    Explica el que li passa a un noi que acaba d'entrar a l'institut, que el marginen una mica, els grans es fiquen amb ell, però ell fa un pla perquè no es fiquin més amb ell,...

    M'ha agradat molt, perquè tot hi que ne es gaire realista, la historia que explica es molt divertida i un cop te'l has acabat de llegir, et venen ganes de llegir-te el següent.

    (8)

    ResponElimina