dijous, 6 de febrer del 2014

Allà on els arbres canten

  Laura Gallego

La Viana, l'única filla del duc de Rocagrisa, està promesa a Robian de Castellmar des que eren petits. Tots dos s'estimen i es casaran a la primavera. Però, durant les festes de celebració del solstici d'hivern, un home estrafolari adverteix al rei de Nòrtia i els seus cavallers de l'amenaça dels bàrbars de les estepes. I tan Robian  com el duc es veuen obligats a anar-se'n a la guerra.

2 comentaris:

  1. Allà on els arbres canten:
    L'única filla de Rocagrisa està promesa a Robian de Castellmar des de petits. Però Nòrtia es veu amenaçada pels bàrbars. Per tant Robian i el pare de la Viana hauran d'anar a lluitar a la guerra. Finalment Nòrtia és ocupada pels bàrbars i Viana marxarà pel seu propi comte acabant en un bosc on s'expliquen moltes llegendes, on els arbres canten.

    Opinió:
    És una història entretinguda en que l'autora és capaç de traslladar-te dins un llibre i posar-te fàcilment a la pell de cada personatge.
    Parla d'un amor impossible i de la capacitat de superació.
    És molt fàcil de llegir.
    Destacaria el caràcter de la protagonista, la seva valentia, la tossuderia que fa canviar el curs dels esdeveniments i no voler parar de llegir.
    En negatiu, els títols de cada capítol, no m'han agradat ja que era un breu resum per tant avançaven el que passaria.

    NOTA: 9

    ResponElimina
  2. Opinió personal:
    A mi personalment m'ha agradat molt aquest llibre, és un dels meus preferits. És un llibre que tracta sobre l'amistat, l'amor, els valors... Des del principi és molt emocionant i intrigant. M'ha agradat molt com és la protagonista, ja que és forta, valenta i mai es rendeix. Els espais on es desenvolupa la historia estan molt bé explicats i això fa que et fiquis més en la historia i sigui més emocionant. I sobre tot m'agradat molt que encara que està explicat en 3a persona et diu tota l'estona com es sent i que pensa i hi han moments que et dona la sensació de que estigui narrant la protagonista.

    Nota: 9

    ResponElimina