dimecres, 7 de maig del 2014

Noel et busca

Àngel Burgas

L'Enric es desperta a l'hospital. No recorda gairebé res i només sent un dolor intens per tot el cos. Un desconegut afirma coneixe'l i haver compartit pis amb ell. Però tot i la desorientació és capaç de detectar que alguna cosa no va a l'hora... si no, perquè hi ha d'haver vigilància policial a la porta de l'habitació? Perquè el desconegut li escriu una nota on diu: «Noel et busca»? Perquè li diuen que té petits senyals de cirurgia facial? Només els imcomprensibles records que li retornen poden posar llum a totes aquestes incògnites abans que el passat no l'atrapi i l'engoleixi.

25 comentaris:

  1. Aquest llibre es de misteri, i et deixa amb molta intriga. Tens que posar atenció per no perdre't res important, com quan un policia està esperant a la porta, o que es trobi emmanillat al llit de l'hospital, o que li diguin al seu company que "Noel et busca" o coses així. El vocabulari es fàcil d'entendre, no es fa pesat i no hi ha ni un dibuix.

    M'ha agradat per el tros que he llegit, però em vaig quedar en un troç perquè s'em feia etern, perquè era hora de lectura. El recomano a la gent que llegeix molt i que els hi agradi la intriga i el misteri

    ResponElimina
  2. La histroia trata de un joven que tiene un accidente, y tuvo un trastorno mental. Desde entonces no recuerda nada de su vida anterior, asi que tiene que descubrir muchas cosas de su pasado.

    Este libro me gusto mucho ya que es de misterio y te deja con la intriga hasta el final.
    El personaje que mas me gusto fue el protagonista (Enric), ya que tiene que descubrir cosas.
    Ánimo a otras personas a leer este libro por que es muy interesante.

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Aquest llibre m'ha agradat molt ja que té intriga i misteri, però al final es fa una mica pesat, ja que sembla que mai s'acabi.
    El recomano a la gent que li agradi llegir i a qui li agradi la intriga i el misteri.

    ResponElimina
  6. L'Enric és un jove que un dia desperta a l'hospital després d'un accident de cotxe. Però a patit un fort cop al cap i no recorda res del seu passat, ni tan sols que feia al cotxe en el moment de l'accident, ni perquè el maleter estava ple de droga. Amb l'ajuda dels metges i el seu amic Unai, restaurarà el seu passat.

    És un llibre molt entretingut i intrigant. És una mica llarg però té una lectura fàcil i ràpida. El final és molt èpic i no te'l esperes per res.

    ResponElimina
  7. A mi aquest llibre m'ha agradat molt ja que és força entretingut i enganxós. Una de les úniques coses que no m'han agradat d'aquest llibre ha sigut el final, l'esperava molt diferent.

    ResponElimina
  8. La Júlia Tutusaus ha escrit:

    Un jove desperta a l'hospital. No sap què fa allà ni perquè està allà, és més, no recorda ni qui és ni d'on ve ni res. Ningú no es preocupa per ell, està sol. El seu company de pis li diu que unes persones el busquen, però no sap qui són. Durant tot el llibre ho ha d'anar descobrint coses sobre ell i la seva vida que podem dir més aviat que és un passar bastant negre.

    M'ha agradat moltíssim perquè és un llibre de suspens i m'encanta. Per molt embolicat que sigui, té una cosa que fa que t'enganxi a llegir-lo i que tu mateix estiguis intentant saber què passarà. Un molt bon llibre. El recomano a tots els adolescents.

    ResponElimina
  9. La Clara Rosselló ha escrit:

    Aquest llibre tracta d'un noi, l'Enric, que es desperta en un hospital sense saber per què hi és, tampoc sap què ha fet en el seu passat.
    Només sap que l'únic que el busca és un company de pis que és diu Unai. L' Unai li diu que la policia li ha donat un missatge per a ell. El missatge diu .
    L'Enric haurà d'esbrinar què vol dir aquest missatge i què és el que ha fet realment.

    ResponElimina
  10. L'Enric desperta a l'hospital i no recorda res del que ha passat ni res de la seva vida, sol sap que ha tingut un accident i ell és l'únic que ha sobreviscut, per altre banda no se sap de ningun familiar d'ell tret de l'Unai, el seu company de pis. Dintre de tot aquest embolic hi ha una persona que busca a l'Enric i ell no sap si li convé que el trobi.

    Aquest llibre em sembla molt entretingut i molt fàcil de llegir ja que estas tota l'estona en suspens.

    Nota:10

    ResponElimina
  11. L'Enric és un noi que es desperta a l'habitació sense recordar res del seu passat fins que ve un noi que es diu Unai que li diu a l'Enric que vivien junts i que havia tingut un accident al qual havien mort tots els passatgers del cotxe menys ell. A partir d'aquí l'Enric ha d'anar superant tots els problemes i misteris que se li presenten

    Aquest llibre m'ha agradat molt sobretot per l'intriga que es
    manté fins al final. És un llibre del tot imprevisible.

    ResponElimina
  12. L'Enric ha tingut un accident de cotxe i es desperta a l'hospital. No se'n recorda de què ha passat, com es diu, on viu i amb qui. Decideix investigar el seu passat i què hi feia dins d'aquell cote.

    M'ha agradat molt aquest llibre, en cap moment se m'ha fet avorrit. És un llibre molt imprevisible perquè cada vegada vas descobrint més i més sobre qui era l'Enric.
    Recomano aquest llibre a tothom perquè és molt interessant.

    ResponElimina
  13. Aquest llibre m'ha agradat molt per la seva intriga i per l'ho imprevisible que es.
    El recomano a tothom

    ResponElimina
  14. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè l'historia enganxa molt ja que parla d'un noi, l'Enric que desperta en un hospital i no recorda de res de la seva vida.
    Jo el recomano a aquella gent a la que li agradin els llibres que no pots parar de llegir

    ResponElimina
  15. Aquest llibre m'ha agradat molt, perquè a mesura que va transcorrin el llibre, tu et fas com una mena d'idea de lo que pot estar passant, però després, l'Enric va descobrint moltes coses sobre la seva vida, ja que per culpa de l'accident que ha tingut ha perdut la memòria,i no saps la veritat fins al final. Jo recomano aquest llibre a persones que els hi agradin els llibres d'intriga.
    Jo li poso un 10!

    ResponElimina
  16. Trobo que és un llibre molt interessant perquè el protagonista viu moltes aventures diferents. T'enganxa molt fàcilment perquè té molt suspens, i dóna molts girs inesperats.

    ResponElimina
  17. És un llibre molt interessant. Veure com relata la història en primera persona i sobretot veure què n'opina és molt interessant. És un llibre que et deixa amb intriga i suspens al llarg de tot el llibre.

    ResponElimina
  18. A mi m'ha agradat molt perquè aquest tema sempre m'ha interessat. Aquest llibre t'enganxa perquè el escriptor et dóna pistes però mai acabes de saber la veritat del tot, ni si tot és cert o no.
    L'escriptor ho ha fet molt bé per saber com fer-nos sentir el que sentia l'Enric en cada moment.

    ResponElimina
  19. M'ha agradat molt, perquè és un llibre que enganxa molt. A part la història és molt interessant i fàcil de llegir.

    ResponElimina
  20. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  21. L'Enric, és un noi que un dia sense saber com o per què es desperta en una habitació d'un hospital després d'un accident de cotxe. Els metges informen de que ha perdut la memòria i que només una persona s'ha preocupat per ell, L'Unai, el seu company de pis.
    El llibre m'ha agradat molt. Crec que és molt emocionant i entretingut. En general és un bon llibre el qual recomano.

    ResponElimina
  22. Es un llibre molt interessant perque mai saps que pot passar i passen fets d'actualitat.

    El recomano a tothom qui el vulgui llegir.

    ResponElimina
  23. La Núria Roselló, de 3r d'ESO C, ha dit:

    M'ha agradat molt aquest llibre perquè tracta el tema de l'amnèsia amb temes misteriosos i d'intriga.
    Hem buscat l'autor del llibre i hem obserbat que es va inspirar en un fet real d'un assesinat infantil de nens menor d'edat que tenien entre 8 i 9 anys que van matar a un nen menor d'edat de 2 anys. Això va passar a Liverpool als anys 90.
    Aquest llibre també parla de les segones oportunitats.

    Recomano aquest llibre a la gent que li agradi el misteri, l'intriga,etc,etc.

    ResponElimina
  24. L'Enric és un noi, que es desperta en un hospital, perquè ha tingut un accident de cotxe. Els metges li diuen una persona s'ha preocupat per ell, li diuen que és l'Unai el seu company de pis. L'Enric no s'en recorda de res i l'Unai l'ajuda a trobar el seu passat, rep un missatge que diu"Noel et busca".

    ResponElimina
  25. Aquest llibre m'ha agradat molt, just ens l'hem acabat de llegir a català i la veritat és que m'ha agradat molt perquè és d'intriga i misteri.
    Recomano aquest llibre a la gent que li agradin els llibres d'intriga, misteris, etc...

    ResponElimina