dimecres, 7 de maig del 2014

Pulsaciones

Javier Ruescas / Francesc Miralles

Elia se acaba de despertar de un coma y está un poco perdida. Lo último que recuerda es un concierto y una frase: "No puedo devolverte la canción, pero puedo mostrarte cómo danzan los peces". Ahora que sus padres le han comprado un smartphone, Elia por fin tiene acceso al Heartbits (un programa en la línea del WhatsApp) y los lectores somos testigos de todas sus conversaciones.

11 comentaris:


  1. Una nena que és diu Elia s'acaba de despertar del coma i no recorda res del que li pa passar. Pas a pas anirà recordant tot el va passar a l'accident.Fins que un dia un noi que es diu Phoenix comencen a parlar fins que l'Elia sap que en Phoneix va estar a l'accident però ell diu que ja ha deixat aquet món peró l'Elia no s'ho creu.

    A mi aquest llibre m'ha agradat nikt m'ha fet pensar en tot, o sigui que inventiga fins saber per què es va quedar en coma.Es fàcil de llegir.

    NOTA: 9

    ResponElimina
  2. Tracta sobre una noia que va tenir un accident. Quan va tenir aquest accident va perdre la memòria, quan es va despertar ja no recordava res dels tres dies anteriors i gràcies als missatges que li van enviar la família, els amics i un noi van fer recordar tot el que li va passar.

    M'ha agradat molt, es molt interessant i un recomano que us el llegiu.

    Nota: 7

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Aquest llibre va d'una nena que es diu Èlia, que va patir un accident i això va fer que es quedés uns dies en coma, intenta investigar com li va passar l'accident, perquè no recorda res dels tres dies anteriors. Mentre està a l'hospital li arriba un missatge d'una persona anònima, que es fa dir Phoenix.
    Ella i la seva millor amiga intentaran investigar qui és.

    Aquest llibre m'ha agradat molt, li poso un 10, perquè és fàcil de llegir i d'entendre.

    ResponElimina
  5. L'Èlia pateix un fatídic accident de cotxe i perd una sèrie de records. Quan desperta, utilitza el seu nou mòbil per avisar que ha tornat a la vida. HeartBits, l'aplicació, és per enviar missatges instantànis i un dia l'Èlia rep el missatge d'un desconegut no tan desconegut, anomenat Phoènix.

    M'ha agradat molt aquest llibre, tant pel's personatges com pel format i la història. És una història d'amor poc convencional amb un final real, o sigui que mostra com poden reaccionar les persones en aquesta situació. El format del llibre t'enganxa, ja que tot és un diàleg i, a més a més, en forma de missatges instantanis a través d'una aplicació,com a la vida real.Els personatges tenen grans històries i et poses en el paper de molts d'ells en vàries situacions. Recomano aquest llibre a la gent que els-hi agradin les històries d'amor, misteri i que vulguin llegir un format de llibre nou. La meva nota és un 9,5.

    ResponElimina
  6. L'Èlia és una nena que acaba de despertar del coma i no s'enrecorda dels 3 dies anteriors a l'accident. Amb ajuda dels psicòlegs, família i amics poc a poc va recordant alguna cosa. Un dia, un nen li va començar a enviar missatges i ella no ecorda qui és. El nen es diu Phoenix.


    Aquest llibre m'ha agradat molt perquè és molt interessantsaber com l'Èlia va recordant les coses que van passar de l'accident. Recomano aquest llibre a les persones que els hi agradin les històries d'amor.
    la meva nota és un 10.

    ResponElimina
  7. Me ha encantado,es súper interesante y cuando llegas al final te quedas un poco sorprendida,yo no me esperava el final...

    ResponElimina
  8. El libro tiene una escritura original ya que lo escribe en forma de chat como el whatsapp, pero no te pierdes nada de la historia. Dice frases muy inspiradoras del Buda al principio del todo, en cada capítulo nuevo, y luego las que se dicen entre ellos. La historia siempre va dando giros que hacen que quieras leerte el librp hasta el final. El final es bastante chocante.

    ResponElimina
  9. A mi sincerament m' agradat molt el llibre perqué es tipu xat de wahtssap i aquet llibre té una història molt llarga. El final hem va sorprendre una mica la meva nota es un 10.

    ResponElimina
  10. L'Èlia no recorda res després de despertar-se del greu accident de cotxe que va tenir. Poc a poc, va descobrint el per què no recorda i què recorda.

    M'ha agradat molt, sobretot les frases que es diuen entre ells, i les del principi de cada capitol.

    Nota: 8

    ResponElimina
  11. L'Èlia és una nena que estava en coma, però va despertar i no se'n recorda de res. Descobreix moltes coses després d'això.

    M'agradat molt. NOTA:10

    ResponElimina