dimecres, 7 de maig del 2014

Wonder

  R.J.  Palacio

L' Auggie va néixer amb una malformació facial que li ha impedit anar a una escola normal  fins ara. L' Auggie és un nen normal, però amb una cara fora del corrent. Podrà convèncer els seus nous companys que és com ells, malgrat les aparences? És la història de l August, però és la història també de cada lector. Plena de bondat i coratge, Wonder és un llibre que ens mostra la bellesa que tenim al nostre voltant.

10 comentaris:

  1. Història original explicada de forma magristral.
    M'ha fet passar unes estones molt maques.
    el recomano a tot aquells que necessite una bona història per posar-se a llegir.

    Nota 10

    ResponElimina
  2. Aquest conte m'ha resultat una història preciosa i divertida, i de vegades amb feia plorar a llàgrima viva.
    La part que em va agradar més va ser quan van anar a un campament i també quan va començar l'escola i trobar amics.
    Aquest conte el recomanaria a totes les persones que els hi agradés llegir.

    Nota: 10

    ResponElimina
  3. És un llibre molt bonic.
    Té trossos de riure, de trama ...
    El recomano a qui li agradi llegir.
    Nota 9'5

    ResponElimina
  4. Aquest conte m'ha semblat una història preciosa i divertida, i de vegades molt dura .
    La part que em va agradar més va ser quan van anar a un campament i també quan va començar l'escola i trobar amics.
    Aquest conte el recomanaria a totes les persones que els hi agradés llegir.
    Nota:9

    ResponElimina
  5. Aquest conte es dels meus preferits, m'ha agradat moltíssim, parla d'un nen que té un deformació a la cara, i per culpa de tantes operacions no ha pogut anar a l'escola.
    quan definitivament quan no s'hi poden fer més operacions pot anar a l'escola.A l'escola hi ha nens molt macos i bons companys, que el veuen com a una persona normal, i nens que el veuen com un nen deformat, i anormal.Es un llibre fantàstic,em va fer passar estones de riure i estones de plorar, trobo que el pot llegir tan un adult com un nen.
    Me'l van fer llegir a 1er d'ESO i haber-lo llegit ha fet que tingui ganes de llegir-me els que venen a continuació,aquest estiu, he acabat el capítol del Julian(següent llibre).
    "wonder" el recomano a a gent sensible i a gent que als hi agradin els llibres realistes, adults i nens.
    Com diu el mateix títol es meravellós
    De nota li poso un:10!!!

    ResponElimina
  6. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè tot s'enten molt bé, apart que la història està molt ben escrita. Va de que un nen té una deformació a la cara, els seus pares pensen que ja ha d'anar a l'escola però ell no vol perquè mai hi ha anat. Al final es fan amics i ningú el jutja per com es.
    Aquest llibre es fantàsitic, li poso un 10!

    ResponElimina
  7. Aquest llibre et fa veure que algunes persones només veuen el fisíc de les persones que tenen problemes,hi no veuen el sentiment que tenen dins

    ResponElimina
  8. Aquest llibre et fa veure que algunes persones només veuen el fisíc de les persones que tenen problemes,hi no veuen el sentiment que tenen dins

    NOTA:10

    ResponElimina
  9. La Núria Rosselló, de 3r C, ha escrit:

    "L'Aguui i jo"

    "L'Aggui i jo.

    Aquest llibre té tres històries diferents; les tres són una continuació del llibre "Wonder". El que canvia és que expliquen diferents aventures, històries,... que han viscut els amics del Aggui i ell mateix junts a l'escola, a les colònies,... Però cada amic ho explica des del seu punt de vista, és a dir, des de com ho han viscut ells. A part també expliquen històries dels seus amics, de la seva família...

    Aquest llibre m'ha agradat molt perquè jo ja m'he llegit el llibre "Wonder" i em va encantar i són molt semblants l'un dels altres. Aquest llibre també m'ha agradat molt perquè les històries no se'm han fet pesades i les he trobat molt xules i interessants.

    La nota que li poso és un 9,8 (pràcticament un deu), li poso un 9,8 perquè algunes coses m'ha agradat més o menys que unes altres, però en general tot bé. AQUEST LLIBRE LI RECOMANO A TOTHOM. "

    ResponElimina
  10. a mi aquest llibre m'ha agradat molt perque es un llibre de un nen que va a la escola y els nens se n'enriuen d'ell perque te una malformacio a la cara, pero al final va fen amics i es un nen molt llest.

    ResponElimina