divendres, 28 de novembre del 2014

Divergent / Divergente



Veronica Roth

Una elecció et pot transformar, o destruir-te, i sempre tindrà conseqüències. La Tris haurà de continuar intentant salvar els que estima, i a ella mateixa, mentre lluita amb opcions com la pena i el perdó, la identitat i la lleialtat, la política i l'amor.

La ciutat de Chicago està dividida en cinc faccions i cadascuna d’elles es dedica a cultivar una virtut particular: Honestedat, Abnegació, Intrepidesa, Amistat i Erudició. Als setze anys, els joves han d’escollir de quina facció volen formar part definitivament. La Beatrice dubta entre quedar-se amb la se va família o ser qui realment és. No pot tenir les dues coses. I prendrà una decisió que sorprendrà a tothom, sobretot a ella

16 comentaris:

  1. Ruth Herrero ha dit:

    Aquest llibre va sobre una noia, la Beatrice, que quan es fa les proves d'aptitud li surt que és Divergent, cosa que li portarà molts problemes. Les proves d'aptitud són unes proves que fan a Chicago per saber a quina de les cinc faccions pertanys. Als 16 anys has d'escollir la facció a la qual vols estar i la Beatrice haurà de triar entre quedar-se amb la seva família o ser qui realment és.

    OPINIÓ PERSONAL: Aquest és un llibre que m'ha agradat molt tot i que al principi em va costar una mica enganxar-m'hi. Quan el vaig anar entenent el vaig trobar bastant interesant. M'ha agradat molt perquè hi ha moltes aventures i a cada capítol et deixa amb intriga.
    El recomano a la gent que li agradin els llibres d'aventures.

    NOTA: 9

    ResponElimina
  2. Emma Estrella ha dit:
    Aquesta novel·la m'ha enganxat des de la primera pàgina i va millorant de manera que no pots deixar de llegir. És una història molt completa, hi ha acció, amor,... I té uns personatges molt reals i profunds. La protagonista no es perfecta, comet errors i els accepta ja que fa el que té que fer. Tota la història està molt ben pensada i no es fa pesada ja que manté la intriga i la emoció en cada capítol.
    nota:10

    ResponElimina
  3. Laia Peña ha dit:
    Aquesta novel·la m'ha agradat molt perquè tracta sobre amor, acció, amistat,...i moltes altres coses com el personatges sobretot la Beatrice i el Tobias que són dos enamorats i la Christina que és la millor amiga de la Beatrice des de que està a Intrepidesa i també m'ha agradat molt aquesta novel·la perquè no he pogut parar de llegir fins que me l'he acabat.

    ResponElimina
  4. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè l'amor i l'acció en aquesta novel·la son impressionants. També m'ha agradat perquè explica molt be les escenes. Tracta de una noia que es diu Beatrice o Tris que tindra que superar les seves aventures juntament amb en Tobias o Quatre i amb els seus amics.
    Jo el recomano a tothom perquè aquest llibre te tots els aspectes que a una persona li poden agradar.

    Nota: 9'75

    ResponElimina
  5. Jan Carrera ha dit:

    El llibre va sobre una noia que es diu Beatrice, en les proves d'aptituds treu uns resultats inconclusius. Li diuen que les una divergent però que no ho pot dir a ningú ja que és una cosa molt perillosa. Finalment tria anar a la facció d'intrepidesa i allà descobreix que s'està a punt de lliurar una gerra entre faccions.

    M'ha agradat molt el llibre, sobretot perquè la història transcorre en un món mig
    apocalíptic on sembla que Chicago és la única ciutat del món. M'ha agradat molt com l'autora munta l'historia de tal manera que en tot moment estàs en suspens. Hi he trobat coses molt interessants com, per exemple, com està muntada la societat, en què cada persona viu en una facció depenent de les aptituds que un té.

    Nota 9,5

    ResponElimina
  6. Paula Cunill ha dit:

    Aquest llibre m'ha agradat molt, ja que que fa entrar a la història i no pots ni vols deixar de llegir, és un llibre que té semblança amb 'Els jocs de la Fam', ja que tots dos va de sobreviure en situacions extremes, amb un punt d'amor pel mig.
    Penso que si t'agraden les històries d'aventures és el llibre ideal per tu, ja que la major part del llibre va d'això.

    Jo me'l tornaria a llegir 100 vegades més.

    Una nota: 9

    ResponElimina
  7. Aquest llibre té acció, suspens i un punt d'amor, que són els temes que més m'agraden per llegir un llibre.
    El llibre tracta sobre una ciutat destruïda després d'una gran guerra i de com s'organitza en faccions (grups de gent amb el mateix propósit) per mantenir l'ordre.
    La protagonista, Beatrice, es veurà obligada a renunciar a moltes coses de la seva vida per la seva tria a l'hora d'elegir la facció en la que viurà la resta de la seva vida... o no.

    Nota: 9.

    ResponElimina
  8. DIVERGENT

    Editorial Fanbooks, colecció Divergent (saga)

    Breu resum:
    En un nou món, dividit en faccions, la Beatrice ha complert 16 anys i ha de decidir si canviar de facció o quedar-se a la mateixa. Independentment de la seva elecció, els abnegats, que controlen el govern, es veuen amenaçats per les demés faccions que lluitarán per solucionar les seves diferències.

    Opinió personal:
    Aquest llibre m'ha agradat molt ja que el tema i la trama són molt interessants. Tracta sobre una societat que ha sobreviscut al món i que s'estructura per les característiques que una persona té. La trama és molt intrigant, ja que es van desvetllant secrets i nova informació que va canviant per complet les situacions. Els personatges estan molt detallats, sobretot els sentiments, i evolucionen a mesura que la trama avança.
    Els Espais estan molt ben descrits i són molt diversos. És una novel·la bastant completa.


    Carlos R. 4t B

    ResponElimina
  9. es un llibre interesant que a la gent li sol agradar a mi ma agradat pero sa ma fet bastant llarg parla sobre la vida de una noia i es bastant interesant

    ResponElimina
  10. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  11. Breu resum:
    En un nou món, dividit en faccions, la Beatrice ha complert 16 anys i ha de decidir si canviar de facció o quedar-se a la mateixa.
    opinió personal:
    m'ha agradat molt ja que le trovat molt comoda de llegir i apart que me sentit molt identificat amb el personatge (les eleccións que fa) apart que no mesperava que magraddes tant ja que nomes em semblaba una obra comercial i ara ja tinc ganes de començar el segon.
    nota: 8,5

    ResponElimina
  12. M'ha agradat molt, perquè tracta de l'aventura i de l'amor,
    i aquesta barreja m'agrada molt.

    Minna cunties,2onA

    ResponElimina
  13. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  14. primer vaig veure la pel·lícula i hem va encantar,de fet es la meva pel·lícula preferida i hem vag voler llegr els llibres.La protagonista Tris es una gran inspiració per a mi perquè a sobre que he disfrutat molt amb ella ma ensenyat moltes coses:a ser intrèpida,amable,considerada,però sobretot a saver perdonar.Per això os recomano llegir els llibres i les pel·lícules.

    ResponElimina
  15. És un llibre molt entretingut i mai t'esperas el que pot passar. Un llibre ple de missions, i ja que ha de evitar que la descobreixin, ple de patiment. Aquest llibre ho té tot: drama, terror, comedia, thriler, aventura, romans... El recomano és molt intrigant.

    ResponElimina