divendres, 28 de novembre del 2014

Revolution


Cover

Jann Huizenga and Linda Huizenga

When Thomas Jefferson wrote these words in June 1776, in the American Declaration of Independence, he started something that was very much bigger than he imagined.

This book looks at the history around that Declaration, and at the Revolution that led to the birth of the United States of America.

1 comentari:

  1. Joana Coll ha dit:

    Revolution és un llibre que explica la revolució que van iniciar els americans per lluitar i aconseguir els seus drets que els reprimien els anglesos.
    Es basa en la llarga guerra d'Amèrica contra el Regne Unit, la qual va influenciar l'aparença de la primera Constitució de la història.
    L'he trobat un llibre molt interesant, m'ha agradat molt llegir-lo, ja que sempre és important aprendre coses del nostre passat i més d'aquests fets que són tan rellevants en l'actualitat del nostre pais.
    Els principals temes que compren són la revolució i la història.
    Els personatges i espais estan molt ben narrats, això obstant, l'escriptor utilitza algunes expressions que són una mica difícils de comprendre, ja que són antigues.
    Animaria a llegir Revolution a tots aquells lectors que els vingui de gust aprendre història d'una manera entretinguda i els agradi l'acció.

    ResponElimina