dijous, 4 de desembre del 2014

After 1, 2, 3, 4


after (serie after)-anna todd-9788408133537

Anna Todd

El fenómeno juvenil del 2014. AFTER: la historia de un amor infinito. Tessa Young se enfrenta a su primer año en la universidad. Acostumbrada a una vida estable y ordenada, su mundo cambia cuando conoce a Hardin, el chico malo por excelencia, con tatuajes y de mala vida. La inocencia, el despertar a la vida, el descubrimiento del sexo... un amor infinito, dos polos opuestos hechos el uno para el otro. «After es una auténtica montaña rusa.» The New York Times

36 comentaris:

  1. Marta Artigas ha dit:

    Tessa és una estudiant molt bona que té una vida perfecte, un "novio" perfecte, però quan va a la universitat dels somnis coneix a en Hardin, un noi que li complica la vida, la seva relació amorosa i la relació amb la seva mare.


    Em va agradar molt me'l vaig llegir en dos dies, la trama t'enganxa i et pots sentir identificada amb la Tessa, ja que és un adolescent com nosaltres.


    Nota: 10

    ResponElimina
  2. Lidia Romeu ha dit:

    La Tessa s'enfrenta al seu primer any a una universitat de Washington, ella es una noia amb una vida molt estable i ordenada, però tot canvia quan coneix al Hardin. La Tessa i ell són molt diferents, massa. Al principi s'odien molt però a mesura que va passant el temps, tot canvia i es faran més que amics.

    Aquest llibre m'ha agradat molt, és una història d'amor molt maca, i passen coses que mai hagués imaginat.

    NOTA:10

    ResponElimina
  3. La Tessa Young va nova a un universitat i s'enfronta amb gent molt diferent d'ella. Al principi no es fa gaire amb ningú, fins que un dia coneix a en Hardin, un noi molt diferent a ella, però al final passen coses que mai t'imagines.

    Aquest llibre m'ha agradat molt, és una història que podria ser real, i et deixa amb molta intriga.

    Nota:10

    ResponElimina
  4. La Tessa és una noia que acaba de començar l'universitat, encara que el primer dia no fa gaires amics, exepte la Steph la seva companya de habitació que mai hi esta. Ella sol te en Landon el seu millor amic.
    Llavors coneix en Hardin un noi que li crida l'atencio i que passen coses que mai t'imaginaries que pasarien.

    Aquest llibre m'encanta li recomano a la gent que li agradin les histories d'amor.
    Nota:10

    ResponElimina
  5. After és un d'aquells llibres que t'enganxa. Encara que no m'agradin massa les històries d'amor, suposo que com l'han escrit i com l'han dirigid al públic adolescent, fa que t'agradi. Al principi tothom me'l recomanava i em vaig enganxar-hi, però després d'haver llegit uns quants capítols hem va acabar cansant ja que passa quasi sempre el mateix. Els personatges són prou bons ja que no són com a la típica història de noi coneix a noia i viuen feliços.
    El final me l'esperava diferent però suposo que és perquè hi ha 3 llibres més.

    Li poso un 8.

    ResponElimina
  6. Aquest llibre explica la vida d'una adolescent, que comença la universitat. És una noia molt aplicada. La seva vida canvia quan coneix en Hardin, un noi molt diferent que ella.
    Al principi s'odien, però finalment acaben sent més que amics.

    Aquest llibre m'ha encantat, un dels llibres que m'ha enganxat més, és una història d'amor molt bonica.

    NOTA: 10

    ResponElimina
  7. La Tessa és una adolescent que s'enfronta al seu primer any d'universitat, la seva companya d'habitació influeix molt en una relació que començen la Tessa i el Hardin un noi molt diferent que ella, arran d'això viuen molts problemes...

    Aquest llibre m'ha agradat moltisim, és una història d'amor molt maca...!

    ResponElimina
  8. Laia Fernández ha dit:

    M'ha agradat molt perquè en aquest segon llibre també narra el noi i vas descobrint moltes coses que en el primer llibre no t'explicaven.
    Aquest llibre el recomano principalment a les persones que li agradin els llibres romàntics.
    Aquesta no és la típica història d'amor, sino que és bastant diferent en molts aspectes.

    Nota: 9

    ResponElimina
  9. Resum: La Tessa, uan noia de 18 anys, va a viure a la residència de la seva universitat el seu primer any alla`. No coneix a ningu així que es fa amiga de la seva companya d'habitació i el seu grup d'amics. Un d'ells, el Hardin, un noi molt borde i prepotent l'enamora, però son massa diferents...

    Opinió: M'ha agradat moltissim, pensava en aquest llibre a cada hores. Està molt ben escrit.

    Nota: 10

    ResponElimina
  10. Hi ha una noia que es diu Theresa però no li agrada el nom i es fa dir Tessa. Va a la universitat WCU. Allà comparteix habitació amb la Steph, una noia pèlroja. La Steph té dos molt bons amics: el Nate i el Hardin. El Hardin i la Tessa passen bons moments i més coses però la Tessa s'asaventa d'una cosa que el Hardin no volia que sabés.

    M'encanta aquest llibre!! És el millor llibre que me llegit. És un llibre romàntic, li recomano ala gent que tingui més de 12 anys.

    Nota: 10!!

    ResponElimina
  11. La Tessa és una universitària "santeta" però la seva companya d'habitació no. El que la Tessa no sap és que quan conegui a en Hardin la seva vida no tornarà a ser la mateixa, tots dos s'enamoraran al llarg del temps, però per culpa de les seves diferències tindran moltes dificultats. Aconseguiran superar tot el que el destí els té preparat?


    Aquest llibre t'ensenya a que no tot és perfecte; que per ser feliç has de superar moltes dificultats i que el millor camí no és sempre el més fàcil. A mi m'ha fet pensar molt i trobo que la lectura de la saga After és molt adient per a joves.


    NOTA: 10

    ResponElimina
  12. Abril Valls ha dit:

    Aquest llibre és l'última entrega de la sèrie After. Continua la història de la complicada relació entre la Tessa i en Hardin.
    Noves històries del passat sortiran a la llum i encara es complicarà més la seva relació.

    El llibre m'ha encantat, el que més, el final. Els quatre llibres que he llegit d'aquesta sèrie han valgut la pena.
    Recomano aquest llibre a la gent que ja s'ha llegit els altres tres. I, aqui encara no n'ha llegit cap, l'animo a fer-ho, ja que és una història molt realista i ens podria passar a tots. A més, la història és molt entretinguda i divertida i, encara que els llibres siguin gruixuts, són molt ràpids de llegir.

    Nota: 9

    ResponElimina
  13. Laia Fernández ha dit:

    After 3: Aquest tercer llibre se m'ha fet una mica llarg i repetitiu, però m'agrada perquè cada vegada es van descobrint més coses que al primer llibre eren un misteri. Però també crec que l'historia hauria de ser més curta. ja que arriba un moment que comença a ser una mica repetitiu

    Nota: 7

    ResponElimina
  14. Personalment, aquest llibre m'agrada molt, sempre és el mateix, en el sentit de que sempre es barallen i tornen però al ser per diferents motius i al ser ja el segon llibre, enganxa molt. També m'agrada molt la forma de pensar dels dos. Els capítols es fan molt curts ja que cada vegada l'explica un personatge diferent i tenen un vocabulari molt semblant al nostre i fa la lectura més fàcil i entenedora
    NOTA: 10

    ResponElimina
  15. After 2: La Tessa ja ha descubert els enganys del Hardin, hauran de lluitar per què la seva relació segueixi endavant, encara que com sempre, alguna cosa dolenta ha de passar, qui diu més mentides, en Hardin o en Zed? La Tessa haurà de prendre les decisions que guiaran el camí de la seva vida.
    Personalment aquest llibre se m'ha fet molt fàcil de llegir per la manera en que està narrat, dos pensaments al mateix llibre, d'aquesta manera podem veure l'història des de dos punts de vista.
    Nota: 10

    ResponElimina
  16. After 3: La continuació del llibre passat, m'ha agradat moltíssim, trobo que aquest és el millor llibre que han tret de tota la col·lecció, tenint en compte que em falta llegir un.
    M'he enganxat molt i no se'm ha fet gens pesat, perquè trobo que tot el que passa és propi dels adolescents i es fa més entenedor.

    NOTA: 10

    ResponElimina
  17. After 4: La Tessa i en Hardin s'han enfrentat a cada un dels seus problemes, però per fi es descubrirà el gran secret que amaga en Hardin, això els portarà a una altre ruptura, tot hi que no poden viure sense l'altre... Acabaràn junts la Tessa i en Hardin?
    Tota la saga m'ha encantat de la mateixa manera que el gran final. El llenguatge amb el que està redactat permet una lectura molt més amena i àgil.

    NOTA: 10

    ResponElimina
  18. After 3: En Hardin i la Tessa segueixen en la seva relació de sí i no, d'estirar i arronçar. Noves persones apareixen en aquest tercer llibre i deixa molta intriga al final perquè et llegeixis el 4.

    M'ha agradat però cada cop és tot molt més repetitiu i cansa bastant. El recomano als adolescents de entre 13-18 anys. Nota: 7

    ResponElimina
  19. After 3: La Tessa i el Hardin segueixen estant junts, desprès de les mentides i discussions, junts son millors, entren nous personatges que ajudaran o empixonaran la seva relació, però ells lluiten per la seva relació.
    És interessant, però al ser llarg és fa pesat.
    Nota: 8'5

    ResponElimina
  20. m'ha agradat molt el llibre per que es molt interesant i enganxa

    ResponElimina
  21. el llibre es molt interesant i m'ha agradat molt.
    nota:9

    ResponElimina
  22. el llibre es molt interesant i m'ha agradat molt.
    nota:9

    ResponElimina
  23. After 2:

    A mi personalment aquest llibre m'ha agradat molt, en cap moment es fa pesat i sempre et manté amb l'intriga i a més pots veure l'història desde diferents punts de vista i encara és fa més interesant.

    9

    ResponElimina
  24. After 3: La Tessa i en Hardin segueixen amb la seva relació tan intensa, apareixen personatges nous i això fa que la seva relació que empitjoraran la seva relació.

    A mi After 3 m'ha agradat molt perquè és una història d'amor molt bonica, i interessant.

    ResponElimina
  25. After 1: La Tessa s'enfrenta al seu primer any d'universitat i li costa adaptar-se amb els seus nous companys perquè no tenen gaires coses en comú, però al cap del temps es comencen a conèixer bé. Allà coneix a un nen que es diu Hardin que es comencen odiant però s'acaben estimant.


    Aquest libre m'ha agradat molt perquè és un llibre molt interessant i et parla de com la vida d'una noia que entra a l'universitat canvia.

    ResponElimina
  26. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  27. El llibre es molt interesant,molt chulo, i cada capitol que acabes dona ganas de hanar llegint mes com els llibres de Blue Jeans. La pobre Theresa comença amb una mala sort i acaba amb una mala sort... pobreta pero apart el llibre es fantastic.

    Nota:10

    ResponElimina
  28. a mi aquet llibre m'ha encantan es super divertiti i entretingut es molt guay... nota:10

    ResponElimina
  29. M'ha semblat un llibre entretingut i dramàtic. A molts adolescents els hi agrada.
    Nota: 10

    ResponElimina
  30. After 3:
    La Tessa i el Hardin han hagut de passar per coses complicades, però ara més que mai.
    La Tessa pren la decisió més important de la seva vida, i tot canvia. Els secrets surten a la llum i tot comença a desmuntar-se.

    M'ha agradat perquè la història es més intensa que la dels altres llibres però no es el millor llibre de la sèrie.

    ResponElimina
  31. After 4:
    La relació de Tessa i Hardin mai ha estat fàcil però cada "baralla" els ha unit més i més fort. Ara han canviat però els seu amor també?

    M'ha agradat molt aquest llibre perquè és el final i es més tranquil que els altres. Podem veure que han madurat i ja no són nens.

    ResponElimina
  32. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  33. After 0:
    Aquest últim llibre explica la història de Tessa i Hardin des d'un punt de vista diferent, es narrada per el Hardin i altres protagonistes de la sèrie.

    Aquest llibre es el tancament de la saga d'After, ja que torna a explicar tota l'historia desde el punt de vista del Hardin.

    ResponElimina
  34. Aquest llibre m'ha agradat molt, enganxa des del principi i la història és molt maca. Es llegeix molt ràpid i és fàcil d'entendre ja que descriu molt les escenes i et poses a la pell dels personatges fàcilment.

    ResponElimina