dimecres, 17 de desembre de 2014

Bajo la misma estrella

bajo la misma estrella-john green-9788415594017John Green

A Hazel y a Gus les gustaría tener vidas más corrientes. Algunos dirían que no han nacido con estrella, que su mundo es injusto. Hazel y Gus son solo adolescentes, pero si algo les ha enseñado el cáncer que ambos padecen es que no hay tiempo para lamentaciones, porque, nos guste o no, solo existe el hoy y el ahora. Y por ello, con la intención de hacer realidad el mayor deseo de Hazel , conocer a su escritor favorito -, cruzarán juntos el Atlántico para vivir una aventura contrarreloj, tan catártica como desgarradora. Destino: Amsterdam, el lugar donde reside el enigmático y malhumorado escritor, la única persona que tal vez pueda ayudarles a ordenar las piezas del enorme puzle del que forman parte...Rebosante de agudeza y esperanza, Bajo la misma estrella es la novela que ha catapultado a John Green al éxito. Una historia que explora cuán exquisita, inesperada y trágica puede ser la aventura de saberse vivo y de querer a alguien.8 comentaris:

 1. Mireia Ferrer ha dit :
  Una noia sutmesa a uns anys de càncer, no anava a l'escola. Fins que arriba el dia que hi ha d'anar. De moment va a un grup en què hi ha nens que han patit alguna malaltia. Allà coneix a un noi el qual li regala el es seu somni: còneixer un autor. Comencen una relació fins que arriba el dia que.....

  És un llibre que et fa agrair la bona vida que tens.

  nota un 9

  ResponElimina
 2. Aquest llibre va sobre una noia, la qual té cancer, que coneix un noi i s'enamora. Ell,que tambè havia tingut cancer, torna recaure. Toti aixo viatgen a Amsterdam per poder complir el somni de la noia que és coneixer el seu escriptor preferit.
  Aquest llibre m'ha agradat molt i se m'ha fet molt ràpid de llegir.
  Nota:10

  ResponElimina
 3. Una noia que té cancer terminal de pulmó, va a un grup d'ajuda coneix a un noi que va tenir cancer però sembla que la superat, ell sense una cama i ella sense poguer respirar no els impedeix complir els seus somnis i viure unes quantes aventures.

  És un llibre que fa plorar si ets sensible, normalment un llibre així pots pensar que és avorrit, però es tot el contrari.

  Nota: 10

  ResponElimina
 4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 5. Aquest llibre tacte sobre dos nois que tenen càncer, Hazel sembla que el supera però continua anant a el centre os en controla el càncer. Un dia es coneix amb el Agust i es fan molt amic així que descobreixen que ells dos comparteixen una afició que es la de la lectura de un llibre que es diu un dolor imaprcial, així que aixó els porta a lluitar per els seus somnis, tot i que Agust no te una cama i la Hazel li costa respirar.

  Es un llibre molt emocionant i divertit ja que et fa pensar en lo que tu tens i a valorar-ho

  Nota 9,5

  ResponElimina
 6. Tracta sobre una noia que es diu Hazel Grace i té un càncer terminal. Va a un centre de suport on coneix a un noi que es diu Augustus Waters i també té càncer. Aquests dos personatges s'uneixen molt a través del llibre "Un dolor imperial" on viatjaran a Amsterdam per conèixer al famós escriptor del llibre i poder solucionar tots els seus dubtes.

  Aquest llibre m'ha encantat, és un dels millors llibres que he llegit mai. És una novel·la molt profunda, una història dolorosament maca sobre la vida i la mort. Tant et por fer riure com plorar, és molt emotiva i sincera. Una vegada el comences a llegir no pots parar, vols més i més.

  Nota: 10

  ResponElimina
 7. És un llibre que va de dues persones amb càncer, un de pulmó i l'altre de la cama (la té amputada). Aquestes dues persones viuen una història d'amor junts, i van de viatge...

  Nota:8

  ResponElimina
 8. Marta Bernades Ubasart

  Aquest llibre tracta sobre una noia que es diu Hazel i un noi que es diu Gus. La noia té càncer terminal als pulmons i el seu somni és coneixer al seu escriptor preferit Peter van Houten, i el noi va tenir càncer a la cama, ara ja no, li van tenir de tallar.
  Aquests dos s'enamoren. I van junts de viatge a Amsterdam a coneixer a Peter van Houten.

  Aquest llibre m'ha agradat molt, és molt maco i una mica trist...però això els hi passen a moltes persones.

  Nota: 10

  ResponElimina