dimecres, 3 de desembre del 2014

Buenos dias, princesa

buenos dias, princesa-9788408004097 Blue Jeans

Han pasado algo más de dos años en la vida de los chicos que forman“el club de los incomprendidos”. Las cosas han cambiado desde que uno tras otro se fueron encontrando en el camino. Nuevos problemas, secretos, amores, celos... Sin embargo, hasta el momento, su amistad ha podido con todo y con todos.Raúl, se ha convertido e n un atractivo joven y en un líder nato; Valeria, derrocha simpatía por donde pisa, aunque no ha vencido del todo a su timidez; Eli, es la que más se ha transformado de todos y se los lleva de calle; María, vigila y sueña tras sus gafas de pasta de color azul; Bruno, no consigue olvidar lo que siente y en lo más profundo de su corazón espera ser correspondido; y Ester, es la nuera que toda madre querría tener aunque no es tan inocente como todos piensan.Son seis chicos que sienten, sufren, aman, creen, ríen, evolucionan... como otros chicos de su edad. Pero los seis son especiales. Al menos, para el resto del grupo.¿Conseguirán superar  todas las pruebas que se le van a presentar?Sólo puedes averiguarlo leyendo, ¡Buenos días, princesa!

4 comentaris:

  1. Clàudia Forcada ha dit:

    Resum: Son un grupo de amigos que se han conocido hace 2 años en el instituto, juntos forman el Club de los Incomprendidos, pero este año mucho ha cambiado; la mayoria ya no son tan incomprendidos, al contrario y eso pondrá en peligro su amistad además de amores... ¿Que pasará?

    Opinió personal: M'ha encantat, un dels millors llibres que mai he llegit! Crec que l'autor ha aconseguit arribar als joves molt ja que la novel.la parla de joves i de les coses normals que ens passen i això enganxa moltíssim. Aquest llibre ens comprèn. El recomano a tothom!

    Nota: 10

    ResponElimina
  2. La Valeria, la Maria, l'Eli, l'Ester, el Raúl i el Bruno són uns adolescents incompresos. Es fan inseparables tot formant un grup que s'anomena “El club de los Incomprendidos”
    Però el temps passa, fa més de dos anys que es coneixen i molts d'ells ja no són tan incompresos com abans. Afectarà això a la seva amistat?

    Moltíssima gent està incompresa, i això no vol dir sempre sentir-se sol. Aquest llibre remarca molt el valor de l'amistat i de la gent que t'estima. L'objectiu principal de l'autor era captar l'atenció dels adolescents i ho ha aconseguit.
    És un dels millors llibres que he llegit mai

    Nota: 10

    ResponElimina
  3. Bon dia princesa!

    La Maria, l'Ester, l'Elisabet, en Raül, En Bruno i la Valèria formen el club dels incompresos. Un grup que va unir tot de nois desorientats i que a dia d'avui els servei, també, per estalviar-se feina a l'institut. Però les coses es torcen i cada vegada estan més lluny els uns dels altres. La qüestió és: sabran retrobà l'essència del culb?


    Aquest llibre m'ha sorprès molt, ha estat verdaderament entretingut. L'autor explica la història d'una manera mol encertada. Et fa conèixer tots els sentiments i la vida privada de cada un. D'aquesta manera no et dona temps que se't faci pesat parlar sempre de la mateixa història i alhora et dóna molta intriga quan passa d'un membre a l'altre.

    Els personatges són molt especials. No són els típics personatges perfectes. Són gent normal però amb alguna cosa que els fa especial.

    Recomano aquest llibre ja que està molt bé, com ja he dit no és gens pesat. Tot hi que el títol, a vegades, no cridi massa l'atenció és un molt bon llibre.

    Nota: 10

    Aina Casas 3er A

    ResponElimina
  4. aquest llibre m'ha agradat molt, pro jo crec que no ni han mes perque jo e anat a la biblioteca d'a qui pero no e trobat d'algun similar m'agradaria que i hagin mes per llegir-los i com a mes persones els agrada aquests llibres podrireu portar-ne de mes llibres de blue jeans o de aquest tipus ja que ni han tants podrireu posar una estanteria de llibres d'aquest tipus.

    ResponElimina