dilluns, 1 de desembre del 2014

En la isla

en la isla-tracey garvis graves-9788498385397 Tracey Garvis Graves

Harta de los largos inviernos de Chicago y de una relación de pareja que no parece tener futuro, Anna Emerson acepta sin pestañear la oferta de una acaudalada familia de pasar el verano en las Maldivas como tutora de su hijo T. J. Éste, por el contrario, no está precisamente entusiasmado con el plan. Tras un largo viaje plagado de contratiempos, el destino coloca a Anna y T. J. en una avioneta rumbo al paraíso, pero, mientras vuelan sobre las aguas azul turquesa del océano Índico, el aparato se estrella en un mar infestado de tiburones. Anna y T. J. sobreviven milagrosamente y son arrastrados por la corriente hasta una isla deshabitada.

1 comentari:

  1. Luana Cànovas ha dit:
    L'Anne és una professora d'anglès de 30 anys que és contractada per fer classes de repàs a en T.J de 17 anys, que va perdre tot un any de classes per culpa del ja superat càncer que tenia, durant les vacances d'estiu a les Maldives. Un cop a l'hidroavió que els portava a les Maldives, el pilot pateix un atac de cor i han de sortir de l'avió per no ofegar-se, però el mar de les Maldives està ple de taurons i naden fins trobar una illa, on es veuen obligats a sobreviure i conviure junts.

    Opinió personal: Aquest llibre m'ha encantat. La trama aventurera t'enganxa i no et deixa parar de llegir! Els personatges són fantàstics, l'Anne és una dona molt intel·ligent i apassionada, i en T.J és molt tendre i tot i tindre 17 anys és molt madur i educat.
    El que més m'ha impactat del llibre és la relació entre els dos protagonistes, que hauràs de descobrir tu si el llegeixes.
    Nota: Un +10!

    ResponElimina