dimarts, 9 de desembre del 2014

Fosca: aquesta nit no hi haurà lluna plena

 Care Santos

L’Abel té disset anys, viu amb la mare i es passa les nits davant de l’ordinador, com fan molts adolescents. L’Abel, però, no ha sortit mai de casa i només es relaciona amb el món exterior a través d’internet. L’Abel és un vampir, i el seu dia a dia és bastant complicat. Fins que, una ni t, topa amb el bloc de la Fosca. Fosca és el nickname de l’Olívia, una altra adolescent incompresa amb una família força terrible. L’Olívia pot sortir de casa, però amb precaució, sobretot si hi ha lluna plena. Poc a poc, l’Abel i l’Olívia descobriran que tenen moltes coses en comú

1 comentari:

  1. Nerea Quesada ha dit:

    L'Abel és un noi diferent. Té 17 anys i mai ha vist el carrer ni la ciutat i mai ha sortit de casa. Ell té ganes de sortir, vol saber que hi ha fora de la seva habitació però la seva mare no el deixa sortir per por que pugui fer mal a les altres persones. Dintre de la seva habitació només li queda la seva guitarra i l'ordinador on podrà conèixer a una persona que li canviarà la vida.

    Aquest llibre és molt especial, quasi tant com els protagonistes. T'ensenya a valorar tot el que tens, la sort que tenim de poder sortir al carrer, de tenir amics, de poder decidir el teu propi futur.
    M'ha agradat molt perquè és un llibre que t'enganxa i a entendre totes les paraules és fa fàcil de llegir.
    de nota un 10

    ResponElimina