dijous, 4 de desembre del 2014

Tom Gates: idees quasi genials / ideas casi geniales


tom gates: idees quasi genials-liz pichon-9788499064581

Liz Pichon

Sèrie guanyadora del premi Roald Dahl 2011, del Red House 2012 (millor llibre per a joves lectors), i del premi Waterstones 2012 (millor narrativa per a nens de 5-12 anys)." Em dic Tom Gates.Us explicaré el que m'’ha passat, va. Era al lavabo, fent veure que em dutxava mentre llegia un còmic (com fas tu)… Quan ALGÚ ha començat a PICAR molt fort a la porta. Sabia que era la meva germana Dèlia… i he passat d'’ella" .

4 comentaris:

  1. Joel Planas ha dit:

    A mi m'ha agradat molt, és molt divertit tot el que passa. És un dels llibres que m'han agradat més de tots. El recomano a la gent que li agraden els llibres com el diari del Greg o les persones que els hi agraden els llibres de gent vaga.

    De nota li poso un 9'5.

    ResponElimina
  2. En Tom Gates, un nen, explica la seva vida en un diari personal.
    Li passen moltes aventures que sempre soluciona d'una manera molt divertida, crea un "grup de música", històries amb el professor...
    M'ha agradat bastant.
    Nota:8

    ResponElimina
  3. A mi el llibre Tom Gates m'ha agradat molt perquè és molt divertit, no té molta lletra i a demes hi ha molts dibuixos, és un llibre dels que m'han agradat més.

    El recomano a les persones que els hi agradi llegir però no molt, i també els i recomano a les persones que els hi agraden els llibres de comèdia. Aquest llibre jo crec que és lectura fàcil perquè senten tot molt bé..., etc.

    NOTA: Jo li poso un 8,05

    ResponElimina
  4. És molt divertit, m'ha agradat molt perquè és molt entretingut. M'ha fet passar l'estona de lectura molt ràpida, i mira que és difícil.

    Li recomano a la gent que li agrada la comèdia i a la que s'avorreix a l'hora de lectura.

    Jo de nota li poso un 9.

    ResponElimina