dimarts, 2 de desembre del 2014

Viatge màgic a l'Africa

viatge magic a l africa-jordi llompart-9788493660185Jordi Llompart

Un llibre molt especial que ens explica el viatge màgic pel continent africà de la Jana, una nena de deu anys que viatja a llom d'un cavall alat amb la cua i la crinera de color blau. A l'Àfrica coneixerà en Mel, el seu nou millor amic, i es trobarà amb altres nens, animals i plantes que l i mostraran el camí a la imaginació i al sentit de la vida. Ple de màgia i fantasia, el viatge li permetrà descobrir el significat de l'amistat, l'amor, la passió, la natura i la imaginació. Després del conte El cor sobre la sorra, arriba una novel•la per a lectors de totes les edats que, com El noi del pijama de ratlles o El llibre de la selva, romandrà als cors de tots aquells que l'han llegit per sempre.

2 comentaris:

  1. Maria Prats Vila ha dit:
    Un llibre molt especial que ens explica el viatge màgic pel continent Africà de la Jana, una nena de deu anys que viatja a llom d'un cavall alat amb la cua i la crinera de color blau. A l'Àfrica coneixerà en Mel, el seu nou millor amic, i es trobarà amb altres nens, animals i plantes que li mostraran el camí a la imaginació i al sentit de la vida. Ple de màgia i fantasia, el viatge li permetrà descobrir el significat de l'amistat, l'amor, la passió, la natura i la imaginació.
    Però tot aquest viatge per a què? Per a poder tornar a trobar a en Kabbo, un nen que va conèixer a Barcelona.

    Jo aquest llibre l'he trobat molt interesant, ja que és de fantasia però alhora et fa pensar molt.

    Aquest llibre el recomanaria a gent que li agradi llegir llibres fantàstics i de totes les edats per que té un fons que et fa pensar molt.

    Jo li posaria un 9,5.

    ResponElimina
  2. La Jana és una nena que un dia, casualment, coneix en Kabbo, a partir d'aquest moment la Jana el busca i gràcies a ell farà un viatge màgic.
    Aquest llibre m'ha agradat molt perquè a part de que t'explica una història molt bonica, la vius des del punt de vista d'una nena.
    El recomano a persones que els hi agradi llegir llibres plens d'imaginació des del punt de vista d'una nena.
    De nota li poso un 8,5

    ResponElimina