dimarts, 10 de març del 2015

Bel ami, més enllà de la mort


bel: amor mes enlla de la mort-care santos-9788466122719

Care Santos

La Bel és una jove que viu el primer amor, però té un accident terrible i la felicitat es converteix en tragèdia. Llavors, la Bel ha de descobrir per què no pot descansar en pau.

1 comentari:

  1. Laila Garcia ha dit:

    És una noia que es diu Isabel, però tothom la coneix com a Bel. La Bel té una millor amiga que es diu Amanda i un novio que està en coma. Aquesta noia un dia es va adonar que a casa seva la vida havia canviat, veia els seus pares molt desanimats, tristos etc. Ella va anar a l'habitaciò dels seus pares i va veure el bolso de la seva mare tirat pel terra, el va agafar i el va recollir. Mentre recollia va veure un recordatori dels morts i va llegir el nom. Quan ho va llegir es va quedar de pedra perquè posava el seu nom. La Bel no s'enrecordava què havia passat i ho volia esbrinar..
    Al cap d'un temps va anar sabent coses fins que un dia va saber com s'havia mort. Quan va saber qui era la persona que l'havia matat es va enfadar tant que va decidir fer-la patir.

    Aquest llibre m'ha agradat molt tot i que és es una mica trist. Jo els hi recomano a la gent que li agraden les històries tristes però també d'intriga

    ResponElimina