dimarts, 17 de març del 2015

Carthage


Portada de Carthage

Joyce Carol Oates

Cressida, la hija de Zeno Mayfield, ha desaparecido en plena noche, en las montañas de Adirondack. Cuando la comunidad de Carthage se une al padre en su frenética búsqueda descubrirá al sospechoso más inesperado: un militar condecorado, veterano de la guerra de Iraq e íntimamente relacionado con la familia Mayfield.

1 comentari:

  1. Joana Coll ha dit:

    "Carthage" és una novela que narra la història d'una jove desapareguda en una reserva forestal a Carthage, Nova York. La seva família, amics i coneguts s'involucraran a fons en el seu cas per poder trobar respostes al gran espiral de preguntes al qual el futur, l'atzar i la sort els han sotmès.
    Personalment, he trobat el llibre molt interessant i apassionant. Aquesta novela presenta diversos temes, principalment es centra en el misteri, tot i que també apareixen temes com l'amor, l'impotència, la por, la desigualtat... L'autora ha aconseguit un molt bon resultat a partir dels diferents temes.
    A més, cal destacar la seva expressió narrativa a la qual m'he sentit completament enganxada, ja que la narració del llibre és molt intensa i captivadora.
    Per altra banda, he trobat a faltar diàleg, la qual cosa ha fet la lectura una mica més feixuga.
    Això no obstant, és un llibre amb una trama molt intrigant i embriagadora que recomanaria a tots aquells amants de la lectura que volen passar una bona estona amb una lectura on hi predominen l'intriga i el misteri.

    Nota: 8

    ResponElimina