dimarts, 17 de març del 2015

Dietari d'El foraster


Dietari d'El Foraster

Quim Masferrer

Dietari d’El foraster recorre el paisatge més humà de Catalunya. Amb humor i tendresa, la particular visió d’en Quim Masferrer, el foraster, ens redescobreix tots els racons i les persones més entranyables de cada poble visitat durant el programa.

Una aventura gratificant, farcida de sorpreses, descobertes i persones anònimes que han omplert la part del darrere de la pick-up taronja de records inesborrables. Un dietari personal que també inclou imatges inèdites, fitxes informatives, reflexions de l’autor, secrets del rodatge i del making of i que ens convida a conèixer la nostra geografia més emocional.

1 comentari:

  1. Eloi Moral ha dit:

    Aquesta llibre explica diferents situacions del programa el Foraster, també et diu el que sent Quim Masferrer,(el que entrevista) t'explica com trien els pobles que aniran i t'ensenyen algunes persones que han sortit al programa i fan gràcia.
    A mi aquest llibre m'ha agradat molt, perquè explica totes les històries que et pasen quan graves un programa de televisió i a mi aquest programa m'agrada. Li recomano a la gent que li agrada aquest programa.
    De nota li posaria un 9.

    ResponElimina