divendres, 27 de març del 2015

El codi / código Da Vinci


Resultat d'imatges de "el codi da vinci"

Dan Brown

El codi Da Vinci és una novel·la de misteri, pertanyent a la literatura popular, escrita per Dan Brown i publicada per primera vegada per Random House el 2003. És un best-seller mundial, amb més de 44 milions d'exemplars venuts. En llengua catalana va ser editat per primer cop per l'editorial Empúries l'any 2003, i se n'han venut més de 150.000 exemplars.

El llibre afirma que l'Església Catòlica estaria presumptament involucrada en una conspiració per a encobrir la veritable història de Jesucrist, qui, segons la novel·la, hauria tingut descendents a França. Això implicaria que l'Església i el cristianisme hauria viscut conscientment dins d'una mentida els últims dos mil anys a fi de no perdre la seua influència.

3 comentaris:

  1. Clara Gaja ha dit:

    El Codi da Vinci comença amb l'assasinat d'un professor al Museu del Louvre, a París. A partir d'aquest moment, es produirà una fascinant cursa a contra rellotge en la que es desvetllaran secrets que el mateix Leonardo da Vinci va guardar.

    Opinió personal:
    Em va cautivar des de la primera pàgina tot i ser el primer llibre d'aquest tipus que em llegeixo.
    Capítol rera capítol vas descobrint més secrets i tradicions - inclús sectes ancestrals - per amagar el secret que ho canviaria tot.
    La veritat és que és un llibre molt entretingut i fàcil de llegir amb apunts d'art i ciència molt interessants.
    Recomano aquest llibre a al gent que li agradi la intriga i les sectes de fa més de mil anys.

    ResponElimina
  2. Sergi Garcia de Mendoza ha dit:

    Robert Langdon, professor de simbologia, es cridat a investigar el missatge que ha deixat el encarregat del Louvre abans de morir assassinat. Robert amb l’ajuda de la filla de l’encarregat Sophie Neveu, seguixen les pistes ocultes que els han deixat que els porten a descobrir el més gran secret de la història a la vegada que són perseguits per la policia perquè són els principals sospitosos del assassinat.

    És el segon llibre sobre el Robert Langdon que llegeixo i com el primer m’ha encantat. És una novel·la de misteri molt interessant però el que fa que especial i diferent de les altres és tots els símbols, obres d’art, llocs d’arreu del món, que segons el autor tots són reals i que llegint el coneixes i aprens moltíssimes coses molt curioses sobre religions, art, matemàtiques, entre d’altres. El llibre és molt interessant i entretingut de llegir i el secret que descobreixen realment si que és molt gran.

    Nota: Un 10

    ResponElimina
  3. El código da Vinci va sobre un professor universitari expert amb simbologia que rep una trucada a mitja nit, la qual li diuen que vingui a resoldre un crim,finalment acaba anant, però de cop la història canvia i es veu obligat a fugir lo més ràpid possible amb una noia. A la novel·la criticarà la religió la cual afirma que menteix i manipula la història perquè la seva base no desaparegui, també surt el tema de l'antic ordre templària i el sant grial. Personalment ma semblat un llibre molt interessant la qual t'explica la historia de diferents obres d'art, el recomano a la gent la cual li agradi la intriga i els misteris.

    ResponElimina