dimecres, 18 de març del 2015

Las voces del desierto

                                       Marlo Morgan
las voces del desierto-marlo morgan-9788498722680 

Marlo Morgan no tenía edad ni talante de aventurera, pero la realidad se le impuso con la fuerza y el poder que suelen trasmitirnos las grandes experiencias. Así fue como vivió una odisea fascinante: un viaje a pie por el desierto australiano en compañía de una tribu de aborígenes cuyas leyes de convivencia nada tienen en c omún con las nuestras. El aprendizaje fue duro, pues a lo largo de esa extraña peregrinación tuvo que desprenderse de sus antiguos hábitos y aprender distintas formas de comer, de caminar y de comunicarse para poder gozar, al fin, de una auténtica comunión con la naturaleza y con esa parte de su cuerpo y su mente que ella misma desconocía

1 comentari:

  1. Maria Prats ha dit:

    És una història que narra una història real, de una dona Nord-Americana, que li diuen que ha de fer un viatge a Austràlia per posar en pràctica un projecte. Peró una vegada ella ja ha arribat a Austràlia, el projecte que ella es pensava és completament diferent. L' endinsen dins Austràlia perquè conegui una tribu aborigen i passi els darrers mesos amb ells i conegui la seva cultura, passant dures històries.

    És un llibre que es maquíssim, m'ha agradat molt, ja que coneixes la cultura tradicional d'Austràlia i la forma de viure dels aborígens. Quan el comences ha llegir aquest llibre et fa reflexionar molt sobre com de complicats podem arribar a ser el humans, si ells amb quatre coses sobreviuen i viuen coses molt mes dures. Un dels altres temes que et fa reflexionar és sobre la part espiritual de cada esser humà.

    Aquest llibre el recomanaria a tothom i crec que a qui li agradi la lectura se'l tindria que llegir perquè ens adonem de la sort que tenim avui en dia.

    NOTA: 9'5

    ResponElimina