divendres, 13 de març del 2015

los capullos no regalan flors / Els capullos no regalen flors


els capullos no regalen flors-moderna del pueblo-9788401388620

"Moderna del pueblo"

En aquest nou còmic, la Moderna de Poble descobreix que la vida a la ciutat no és tan atractiva com semblava, però sap refer-se i lluitar per trobar allotjament, feina i... enamorar-se. Enamorar-se? Bé, almenys intentar-ho, perquè la vida està plena de flors i de"capullus". N'hi ha d'egoistes, d'avars, de falsament alliberats i n'hi ha que continuen enganxats a les faldilles de la seva mare. N'hi ha que et diuen mentides i d'altres que són massa sincers, i n'hi ha uns quants que et demanen que t'obris de cor i de cames sense replicar. Trobarà l'home que li regali flors? Amb les seves tires a Cuore i El Jueves i més de 60.000 seguidors al Facebook, Moderna de Poble et seduirà.

1 comentari:

  1. Clara Roselló ha dit:

    És una noia que sempre s'enamora dels nois que li passen per davant. Estudia i viu amb els seus amics i amigues en un pis compartit a la ciutat i ens explica en aquesta còmic les seves relacions amb els seus xicots.

    Opinió personal:

    T'ensenya diverses relacions que es poden tenir quan estàs enamorat o enamorada. És bastant divertit i ràpid de llegir ja que és un còmic ràpid de llegir i amb molts dibuixos.

    ResponElimina