divendres, 27 de març de 2015

Puc somiar-te?


puc somiar amb tu?-9788466418300

Blue jeans

Enrere van quedar els mals moments que van fer perillar el futur del CLUB DELS INCOMPRESOS. La Valèria, en Raül, la Maria, en Bruno i l?Ester tornen a estar molt units, gràcies, sobretot, a l'esforç de l'Alba, que s'està guanyant amb escreix el seu lloc al club. Però després de la calma, la tempesta: malentesos, enveges, re trobades inesperades, històries que renaixen, nous personatges i la reaparició d'algú molt especial per a tots ells tornarà a posar la seva amistat en perill. Amors impossibles, passions desbordants, dubtes inconfessables i diversió assegurada! Puc somiar-te és la tercera i última entrega de la trilogia del Club dels incompresos, uns personatges que ens han acompanyat des de Bon dia, princesa! i No somriguis que m'enamoro i que ja formen part de tots els lectors.

2 comentaris:

 1. Marta Comellas ha dit:

  L'elisabet torna per arreglar les coses amb el Raül i la Valèria. Ells no la volen perdonar però l'Elisabet fa el possible per recuperar els seus antics millors amics, el Buno coneix a una noia molt maca ques es diu Alba i viuen una història d'amor molt bonica, però el Bruno s'adona d'una cosa molt important que l'Alba no sap.

  Opinió personal:
  M'encanta aquest llibre, li recomano a la gent jove que li agradin les històries romàntiques.

  Nota: 10!!

  ResponElimina
 2. Èlia Vila

  Aquest llibre va sobre un club, que es diu el club dels Incompresos format per: el Raül, la Valèria, l'Elisabet, la Meri, l'Ester i en Bruno. Aquestes persones van tenir conflictes entre ells que van fer perillar el club. Tots els membres del grup tornen a estar junts, gràcies a una noia que es diu Alba. Però, després d'un temps de calma, tornen a haver-hi problemes: hi apareixen personatges nous, reaparicions de personatges i el grup tornarà a estar en perill.


  Opinió personal:
  Aquest llibre m'ha agradat molt,perquè és un llibre apassionant, interessant i una mica intrigant.
  Els temes que tracta el llibre són l'amor,conflictes entre uns i els altres i d'amistat.
  Jo el recomano a la gent, que li agraden les novel·les romàntiques.
  Encara que el llibre sigui una mica llarg, al final es fa curt.

  Nota:9

  ResponElimina