dimarts, 24 de març del 2015

Un burka / burca per / por amor


un burca per amor-reyes monforte-9788499301204

Reyes Monforte

Una nit María Galera va contactar amb Reyes Monforte a Punto Radio. La seva veu arribava des d'Afganistan demanant ajuda i explicant la seva increïble història: va conèixer a Londres un home afganès del que es va enamorar perdudament, fins al punt de casar-s'hi, convertir-se a l'islam i seguir-lo fins el seu país d'origen, on va haver d'acatar les ordres estrictes del règim talibà. Amb l'inici de la guerra van quedar tots dos atrapats en aquell país recòndit, sense diners ni documentació, i amb unes pèssimes condicions de vida que no van impedir a la María a donar a llum a dos fills.

1 comentari:

  1. Desiré Bonache ha dit:

    La Maria té problemes familiars i marxa a Londres. Allà coneix al seu futur marit, un afganès diferent a tots els altres. El pare del seu marit es posa malalt i els dos es veuen obligats a marxar a l'Afganistan, però a la frontera els hi roben tot, documentació incluida. Aconseguiran torna a Londres i sortir d'aquest país tant masclista?
    Un Burca Per Amor et demostra que no a tts els països les dones tenen dret a treballar, estudiar, ser ateses en centres mèdics i fins i tot anar soles pel carrer.
    La història de la Maria és molt emotiva i plena de desnivells, és a dir, un dia està treballant i cuidant dels seus fills i a l'altre es veu obligada a tapar el seu cos sota un burca i amagar-se en un refugi a causa de l guerra.
    Aquest llibre li recomanaria a les persones que els hi agradin les històries d'amor i les novel·les roses.
    NOTA: 8

    ResponElimina