dimecres, 8 d’abril del 2015

Sé el que estàs pensant

sé el que estàs pensant-john verdon-9788475882048                             
   John Verdon

Reps una carta que et convida a pensar un número de l’u al mil. Quan, seguint les instruccions que figuren a la carta, obres el petit sobre que l’acompanya, t’adones que el número que hi ha escrit és exactament el que havies pensat. L’home que ha rebut la carta demana ajut a David Gurney, un policia que després de vint-i-cinc anys de servei s’ha retirat al nord de l’Estat de Nova York. Tots dos intentaran trobar el remitent amb urgència i es veuran embolicats en un joc sinistre, perquè el que en un principi semblava poc més que un xantatge s’acaba convertint en un cas d’assassinat que, a més, guarda relació amb altres d’ocorreguts en el passat.

1 comentari:

  1. Marc Planas ha dit:

    Gurney és un policía retirat que va ser un dels millors detectius dels Estats Units.
    Un dia li arriva un email de un vell company d'universitat que li demana ajuda. Al seu amic l'han amenaçat , peró el mès impresionant és que la carta hi diu que pensis un número de l'1 al 1000, el seu company ho fa i la carta ho encerta. En Gurney haurà de descobrir qui és l'amenaçador per tal d'ajudar al seu company.

    La trama està prou bé ja que hi ha bastanta intriga i és molt misteriós tot plegat. El tema està prou bé, les novel·les policíaques són entretingudes i intrigants. Són personatges molt reals i gens exagerats i està molt ben localitzada per tal que les accions sigin mès impactans. És un llibre bastant llarg, entretingut i complex, amb molts personatges i históries darrere, cada una sembla que te un toc de fantasia, peró poc a poc es va veient més real. Recoman aquest llibre a la gent que i agradin els llibres policíacs, amb suspens i assassinats.

    Nota 6

    ResponElimina