dimecres, 6 de maig de 2015

Les proves. El corredor del laberint 2James Dashner

Resoldre el Laberint havia de posar punt i final a tot. Prou enigmes. Prou variables. Prou córrer. En Thomas estava convençut que, desprès de sortir-ne, els clarians recuperarien la seva vida anterior.

Però cap d'ells no sabia quina era la mena de vida que els esperava.

Ara, el món exterior, devastat per les erupcions solars i socarrimat per un clima nou i brutal, s'ha convertit en un desert de terra erma on regna el caos.

Als clarians no se'ls ha acabat córrer, ni de bon tros. En comptes de la llibertat, es troben davant d'una altra prova: travessar les Brases, a la part més castigada del món. Mentrestant, en Thomas no pot deixar de preguntar-se si guarda el secret de la llibertat en algun racó del cervell, o si continuarà vivint per sempre més a la mercè de CRUEL.

6 comentaris:

 1. Guillem Vilaseca ha dit:

  El llibre m’ha agradat molt, trobo que l’escriptor té un estil d’escriure molt rebuscat, detalls molt petits acaben tenint un paper importantíssim en el desarrollament del llibre, això fa que tornis a llegir capítols anteriors per comprovar que realment allò havia passat. El llibre tracte d’aventures i està orientat als adolescents, quan el llegeixo hem recorda a els jocs de la fam.

  El recomano a les persones que els hi agradin les aventures i córrer com a una afició. CRUEL és bo


  CRUEL és bo

  NOTA: 9

  ResponElimina
 2. Aquest llibre m'ha agradat molt. Té petits detalls que no et dexea treura els ulls del llibre...

  Recomano aquest llibre a tothom que li agradin las aventures. També si as vis la pel·licula pots mirar si a la peli té coses que al llibre no té o al raves...  Com ja e dit el recomano.

  Nota 8

  ResponElimina
 3. M'ha agradat molt especialment perque m'agraden molt les aventures i la ficció.
  Recomano aquest llibre a la gent que li agrada molt llegir i les aventures.


  Nota 9

  ResponElimina
 4. M'ha agradat molt especialment perque m'agraden molt les aventures i la ficció.
  Recomano aquest llibre a la gent que li agrada molt llegir i les aventures.


  Nota 9

  ResponElimina
 5. Aquest llibre m'ha agradat molt.Es el seguiment del 1er que ja em vaig llegir i que ja hem va agradar molt.Es molt de misteri i es molt d'acció. No t'aburreixes en cap part i això es el que més m'agrada.
  Li posaria un 8/10.
  Guillem Terra

  ResponElimina