dijous, 4 de juny del 2015

Aquesta nit, digues que m'estimes


aquesta nit digues que m estimes-federico moccia-9788466414524

Federico Moccia

Tancredi és l'home ideal: ric i guapo. És un gran seductor, i la seva afició és embolicarse amb les dones. Ara bé, totes les dones tenen els seus defectes, i les seves aventures mai no duren més d'una nit. Sofia és una pianista amb un do especial per la música que ha hagut d'abandonar la seva carrera per amor. Viu amb Andre a, que va quedar paralític després d'un greu accident. Sofia estima Andrea, però sent un profund dolor que amaga en el seu dia a dia. Un dia Tancredi surt a córrer per Roma, i entra per casualitat en una església. Tancredi queda extasiat per la melodia que canten els nens, i de sobte veu Sofia. Tancredi no pot oblidar la imatge de Sofia, i farà tot el possible per aconseguir-la. Sofia, per primera vegada posarà en dubte el seu amor per Andrea.

1 comentari:

  1. Nerea Calero ha dit:

    En Tancredi és un home lliure parlant d'amor: l'agrada molt tot allò que és impossible. Es caracteritza per ser una ànima lliure i anar de dona en dona.
    La Sofia, és na dona casada des de fa anys amb un home invàlid pendent d'una operació. Ella té un gran talent, el piano. però, hi va haver de renunciar quan l'andrea es va despertar del coma. Tot i així, molts divendres va a veure tocar es seves ex's alumnes a l'esglèsia. I fou allí on coneguè de casualitat a en Tancredi.

    Aquest llibre és planer amb un vocabulari estàndar. Caracteritza prou bé els personatges.
    Els espais están ben descrits i són variats. Avegades, costa de seguir la lectura perquè de cop i volta entra en récords o canvia de situación.
    En resum, aquest llibre m'ha agradat molt, sobre tot les histories tant rebuscaeds que expliquen.


    9

    ResponElimina