dijous, 4 de juny del 2015

Lleial / Leal


lleial-veronica roth-9788415745129

Veronica Roth

Una elecció et pot ransformar o destruir-te, i sempre tindrà conseqüències. Què pensaries si et diguessin que lamor i la lleialtat et farien fer coses que mai no hauries imaginat?

3 comentaris:

  1. Ruth Herrero ha dit:

    És el tercer llibre de la trilogia Divergent. La Tris, amb en Tobias i els seus amics, hauran de lluitar i enfrontar-se a difícils decisions sobre el sacrifici, la lleialtat i l'amor. Ella pensa que potser en Tobias i ella, després de tot, podran tenir una nova vida, sense mentides ni records dolorosos

    OPINIÓ PERSONAL: M'ha agradat molt, és un llibre força interessant, com els altres de la col·lecció, i t'enganxa de seguida. M'agrada, sobretot, perquè hi ha molta acció i amor.

    El recomano a les persones que els agradi l'acció i que ja s'hagin llegit els altres llibres.

    NOTA: 9

    ResponElimina
  2. És el tercer llibre de la sèrie divergent. A mi tots tres m'han agradat molt, perquè s'expliquen molt bé i enganxen. El llibre és de literatura juvenil i està ple d'aventures i conté una mica d'amor. En resum, m'ha agradat molt, encara que és molt llarg.
    El recomano, perquè he gaudit molt llegint-lo i està molt ben redactat- és fàcil d'entendre i està ben explicat- i d'un tema que t'atrapa.

    ResponElimina
  3. És el tercer llibre de la sèrie divergent. A mi tots tres m'han agradat molt, perquè s'expliquen molt bé i enganxen. El llibre és de literatura juvenil i està ple d'aventures i conté una mica d'amor. En resum, m'ha agradat molt, encara que és molt llarg.
    El recomano, perquè he gaudit molt llegint-lo i està molt ben redactat- és fàcil d'entendre i està ben explicat- i d'un tema que t'atrapa.

    ResponElimina