dijous, 17 de setembre del 2015

Ciutats de paper

John Green

En Quentin Jacobsen és un jove adolescent innocent que ha estat enamorat tota la vida de la seva veïna Margo Roth Spiegelman, una noia del tot singular, que té un concepte de la vida totalment diferent al de la resta de gent.
Una nit, ella apareix per la finestra de casa d’en Quentin i li diu que el necessita, que necessita que l’ajudi. Ell, sense tenir ni idea de què van a fer, l’acompanya. Tots dos cometen una sèrie d’actes venjatius i de bogeries durant tota la nit, fins que arriba l’albada i tornen a les seves respectives cases...
El dia següent però, quan en Quentin va a l’institut, s’emporta una sorpresa ben desagradable: la Margo ha desaparegut. Descobreix aquesta fantàstica novel·la de l'autor de"No està escrit a les estrelles" tota aquesta gent són gent de paper que viuen en les seves cases de paper i cremen el seu futur per mantenir-se calents. Tot el món només pensa en posseir coses; coses fines i fràgils com el paper…He viscut en aquesta ciutat durant 18 anys

11 comentaris:

  1. En Quentin un noi de 17 anys sempre ha cregut en els miracles i el seu es la seva veina Margo ha estat tota la vida enamorat d'ella fins que un dia decideix que potser ja n'hi ha prou.Però justament aquella nit apareix la Margo a la seva habitació i li diu que ha de fer nou coses aquella nit.

    Jo crec que es un llibre perfecte perquè disfrutes llegint i sempre et deixa amb la intriga de què passarà.

    Nota: 9

    ResponElimina
  2. En Quentin un noi de 17 anys sempre ha cregut en els miracles i el seu es la seva veina Margo ha estat tota la vida enamorat d'ella fins que un dia decideix que potser ja n'hi ha prou.Però justament aquella nit apareix la Margo a la seva habitació i li diu que ha de fer nou coses aquella nit.

    Jo crec que es un llibre perfecte perquè disfrutes llegint i sempre et deixa amb la intriga de què passarà.

    Nota: 9

    ResponElimina
  3. Un llibre de amor i misteri on en Quentin està enamorat d'una noia anomenada Margo. Però després d'una gran aventura s'han de separar perquè les seves vides són incompatibles.

    Nota: 10

    ResponElimina
  4. És un llibre molt bonic, perquè parla de les amistats i l'amor. Et pot transmetre moltes coses i segur que si te'l llegeixes aprendràs alguna cosa, sigui d'amistat o d'amor. Trobo que és molt recomanable.
    Nota: 9

    ResponElimina
  5. M'agradat molt, perquè és un llibre d'aventura,misteri i d'amor. És molt interessant perquè troben pistes i missatges secrets o amb algun sentit. Però no em va agradar del tot el final m'esperava un altre final. Li poso un 9,5.

    ResponElimina
  6. Ciutats de paper és una novel·la que et mostra moltes coses: amistat, llibertat, amor... M'ha agradat molt. Trobo que, encara que sàpigues una mica el que passarà al final, tot el seguit de pistes que deixa Margo, i totes les aventures que passa Quentin amb els seus amics són genials. També hi han moltes frases significatives i especials al llarg de la novel·la.
    Nota: 9

    ResponElimina
  7. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. És un llibre molt bonic, perquè parla de les amistats i l'amor. Et pot transmetre moltes coses i segur que si te'l llegeixes aprendràs alguna cosa, sigui d'amistat o d'amor. Trobo que és molt recomanable.
    Nota: 9

    ResponElimina
  9. El Quentin és un noi que està enamorat d'una noia que es diu Margo. Ella marxa de la seva ciutat per anar-se'n a un altre lloc, quan el Quentin s'adona que la Margo ha marxat ell i els seus amics agafen el seu cotxe per anar a buscar-la però avans han de seguir pister per saber a on està, però no es segur trobar-la.

    Al principi, el llibre és aburrit però si vas llegint trobes que és un llibre bastant interessant.
    El llibre està bé però a mi no m'ha agradat molt,ja que el primer llibre està molt millor que aquest

    NOTA:6

    ResponElimina
  10. M'ha agradat molt aquest llibre, parla sobre dos temes imortants; l'amistad i l'amor. Aquest llibre et pot transmetre moltes coses, sigui del tema que sigui. És molt recomanable, sobretot pels adolescents.

    ResponElimina
  11. Aquest es un llibre amb un argument que m'ha agradat molt per la seva originalitat. Però se m'ha fet molt dificultós de llegir perquè era en anglès i per entendre'l hi havia pàgines que me les havia de llegir més d'un cop. El meu personatge preferit és la Margo, ja que des del meu punt de vista és com un esperit lliure, perquè fa el que vol sense importar-li les conseqüències. Li recomanaria aquest llibre bàsicament a noies adolescents. Dic això perquè tracta temes com per exemple la baralla constant amb els pares, en els adolescents un tema molt comú. També dic que li recomanaria bàsicament a noies perquè és un llibre d'aventures però des d'una vessant amorosa.

    Nota: 8,5

    ResponElimina