dimarts, 22 de setembre del 2015

Em pixo

James Patterson

En Jamie Grimm és un estudiant de secundària amb un únic objectiu: convertir-se en el millor humorista del món, encara que últimament no tingui massa motius per riure. Però això no li fa perdre el seu finíssim sentit de l’humor ni les ganes d’apuntar-se al concurs de monòlegs humorístics infantil de la seva ciutat.


8 comentaris:

  1. Aquest llibre m'el vaig llegir l'any passat i em va agradar molt es dels llibres que m'ha agradat mes

    la historia es molt bona crec que es un gran llibre

    ResponElimina
  2. el llibre es molt divertit i entretingut perquè van dient acudits i crec que això fa que sigui entretingut i divertit jo ja passo per el 3er i encara em segueixen agradant
    nota:9

    ResponElimina

  3. Personamlment,a mi m`ha agradat molt. Crec que és un llibre que fa bastant riure, explica bastants acudits molt bons i molt divertits. El recomano a tothom. NOTA:9

    ResponElimina
  4. Personalment, a mi no m'ha agradat perquè la història hem passava molt lenta i pe això la meva nota es un 4. Però el recomano a qui li agrada llegir comèdia.

    ResponElimina
  5. El llibre és molt divertit m'agrada la historia que té i els personatges.

    ResponElimina
  6. A mi aquest llibre m'ha agradat molt perquè és molt divertit. I va bé que de tant en tant vagi dient acudits, així se't fa més ràpid. És molt entretingut, un cop comences ja no el pots deixar.

    I la història és una mica emotiva, perquè el nen es va quedar paralític en un accident i en aquell mateix accident va perdre la seva família.
    Ja no ús explico res més perquè al final faré espòiler.

    Nota: 9'7

    ResponElimina
  7. Un noi amb una família corrent i una vida corrent pateix un canvi extrem, ja que perd la seva família i pateix greument un accident de cotxe del qual només sobreviu ell. Es trasllada a Long Beach amb la família de la seva tieta i el seu tiet que te un restaurant a la bora de la platja. Aquí serà on iniciarà el seu somni per convertir-se en el millor humorista junior del món.

    M'ha encantat aquest llibre, ja que te una temàtica molt interessant perquè no es queda curt, ja que el protagonista, en Jamie Grimm deixa de banda els seus problemes físics i es dedica a fer el que més li agrada; fer riure a la gent. La trama és bastant interesant, ja que s'enfoca en l'objectiu que te en Jamie i a partir d'aquí explica tot el que li succeïx per arribar al seu somni. El recomano a les persones que vulguin riure una estona, i que sobretot vulguin saber més sobre aquest món de l'humor perquè ni molt menys tracta només sobre fer riure a la gent si no que també hi ha un treball enrere

    Nota: 10

    ResponElimina
  8. Ma semblat molt divertit també els acudits que deia,
    els personatges estaven bastan bé son molt creatius.
    Ting ganes de legirma la segona part de llibre.

    ResponElimina