divendres, 29 de gener del 2016

Meravellós desastre


meravellos desastre-jamie mcguire-9788415745013

Jamie Mcguire

L'Abby Abernathy fuig de la foscor del seu passat i intenta comportar-se com una universitària més. La primera decisió: deixar de jugar al pòquer, encara que ho faci per pagar els deutes del seu pare. Però tot es complica quan coneix en Travis Maddox. Ell és exactament el que l'Abby vol (i necessita ) evitar: un paio al qual cap noia no es pot resistir i que es guanya la vida participant en lluites il·legals. Sorprès de veure com l'Abby no sucumbeix als seus encants, el noi li fa una proposta que no pot refusar, una aposta que els lligarà per sempre.

2 comentaris:

  1. Míriam Martos ha dit:

    L'Abby Abernathy és una noia aparentment seriosa, madura i estudiosa amb una vida passada no gaire fàcil, el seu pare és alcohòlic i no sap res de la seva mare. Volent iniciar una nova vida, se'n va a la universitat amb la seva millor amiga, però tot es frustra quan coneix un noi que li porta tots els mals records de la seva vida. El problema és que la fa tornar boja, en el sentit de l'amor.

    És un llibre més com tots els altres llibres d'amor que estan de moda (ex. After). Tot i que sigui així, té un toc diferent i nou que t'enganxa i t'anima a continuar llegint-lo. Els personatges també són els de sempre, noia estudiosa coneix a noi que passa de tot i els dos s'enamoren. Tot lo habitual.

    Recomano aquest llibre a la gent que li agradin les històries d'amor un pèl impossibles. Excepte que tot sigui igual que els altres i et pugui avorrir, no és un mal llibre. Li poso un 7'5.

    ResponElimina
  2. La Laia Fernández ha escrit:

    M'ha agradat molt aquest llibre perquè t'explica moltes coses en poc temps i no es fa gens monòton de llegir, ja que sempre estan passant coses interessants.
    Aquest llibre el recomano sobretot a la gent que li agradin els llibres d'amor.

    Nota: 9

    ResponElimina