dijous, 21 d’abril del 2016

Diumenge al matí, al peu del salze

Dolors Garcia i Cornellà

Una colla d'antics companys són convocats per Facebook a una casa rural on havien estat de colònies uns anys  enrere. Viuran un cap de setmana junts, aïllats de tothom i compartint sentiments i vivències. Malentesos, secrets, sentiments contraposats posats al descobert entre tots i comprometent les seves històries més obscures.

3 comentaris:

  1. M'ha agradat molt aquest llibre, fàcil de llegir i l'argument m'ha semblat molt interessant (uns vells amics que es retroben)
    De nota li poso un 9 i el recomano a tothom qui li agradi els llibres d'intriga.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre amaga moltes coses que no les podries imaginar!

    És un llibre on tots els companys de l'infancia es retroben a una casa de colònies durant dos dies i van a buscar uns records que havien "amagat", mentre van venint tots els nois de la classe de l'infancia van apareixent diferents "flaxbacs" que van tenir a la seva infantesa.


    Aquest llibre com bé diu en Marc Cirera Grande, és molt interessant, fàcil de llegir i entendre i apart amb molta intriga. El recomano a la gent que li agradi les aventures!

    ResponElimina
  3. Aquest llibre ,'ha semblat molt interessant i divertit, perquè està ple de petits misteris.
    Te un llenguatge molt entenedor i gens difícil d'entendre, això fa que el llibre no és faci tant pesat. A més a més que els personatges siguin adolescents fa que nosaltres amb l'edat que tenim estiguem familiaritzats als problemes que sorgeixen durant la història.
    Podriem dir que la història està situada a l'actualitat.
    En el llibre no disposem d'imatges, però si que disposem de molt diàleg, que fa més fàcil la lectura i més entretinguda.
    Jo recomano aquest llibre a tothom, ja que és un llibre que enganxa moltíssim pel fet de voler anar resolvent tots els petits misteris que trobem dins la història.

    ResponElimina