dijous, 28 d’abril del 2016

Idees (quasi) genials

Liz Pichon

"Em dic Tom Gates. Us explicaré el que m’ha passat: era al lavabo, fent veure que em dutxava mentre llegia un còmic (com fas tu)… Quan ALGÚ ha començat a PICAR molt fort a la porta. Sabia que era la meva germana Dèlia… i he passat d’ella."

3 comentaris:

  1. Pol Armadans ha escrit:

    En aquest llibre passen moltes coses. Al protagonista, Tom Gates, li passen moltes coses, una de les quals és aguantar el Marcus, un nen xafarder que ho intenta esgarrar tot.
    En Tom i dos amics tenen un grup de música que es diu Gossos Zombies. S'han presentat a les proves per poder tocar en l'obra de l'escola. Podran tocar? Passarà alguna cosa?

    Opinió personal:
    A mi aquest llibre m'ha agradat molt. És un llibre amb moltes pàgines, però és molt fàcil de llegir, és molt graciós i divertit. El meu personatge preferit és el protagonista, Tom Gates. És un noi a qui encanta fer de tot, però el que li agrada més és tocar la guitarra amb el seu amic Derek i el Normen. Ells tenen un grup de música que es diu Gossos Zombie

    ResponElimina
  2. M'ha agradat molt, es entretingut i divertit quan es baralla amb la seva germana,
    La nota del llibre: 8

    ResponElimina
  3. Resum:
    Tom, un nen anglès al que li agrada molt més dibuixar i compondre cançons que estudiar i fer deures, explica la seva vida diària en aquest llibre, escrit i il·lustrat per la mateixa autora. Peripècies escolars, baralles domèstiques amb la seva germana gran i notables diferències d'opinió amb els seus pares pel que fa a la seva conducta, són els temes que centren aquesta divertida crònica. La psicologia del protagonista, ben concebuda des del punt de vista de la mentalitat infantil, és un personatge que resulta molt proper al lector mitjà de la seva mateixa edat. A la mateixa distància del gamberro escolar que l'aplicat estudiós, la seva actitud és la de compaginar les exigències de pares i professors i les seves pròpies ganes de passar-ho bé i treballar el menys possible.

    Opinió:
    A mi aquest llibre m'ha agradat molt, fa molta gràcia, i fa passar volant l'hora de lectura. M'ha agradat perquè surten coses que també m'han passat.
    És un llibre que jo li recomano a la gent que li agrada la comèdia i les coses que li passen a una persona normal; coses típiques que et donen ràbia.

    Cosa que m'ha agradat més:
    La cosa que més m'ha agradat és quan en Tom es baralla amb la seva germana. M'ha fet molta gràcia

    Nota:
    Jo li poso un 9'5, perquè és súper divertit!!!

    ResponElimina