dimarts, 19 d’abril del 2016

Vae Victus

Albert Sánchez Piñol

El llibre comença el 12 de setembre de 1714, l'endemà de la caiguda de Barcelona i poc abans que Zuviría fugi a l'Amèrica del Nord, on ajudarà els indis yames en la guerra contra els colons anglesos. Després de l'aventura americana tornarem a Catalunya, però també passarem per Londres, Alemanya i fins i tot Nova Zelanda. Hi retrobarem personatges històrics que ja vam conèixer a VICTUS, com l'ambigu duc de Berwick, el seu acèrrim enemic Verboom o l'admirat general Villaroel, alhora que en descobrirem de nous, com el famós guerriller antiborbònic Pere Joan Barceló -àlies Carrasclet- o l'explorador anglès James Cook.

1 comentari:

  1. Vae Victus.
    Ens explica la continuació després del 11 de Setembre de 1714 que va viure en Martí i viatjarem amb ell a Amèrica, per Europa, etc... Allà ens esperen moltes aventures.


    Un llibre molt bo, tot i que em va agradar més el 1r. No és tan entretingut de llegir com el primer, una mica avorrit a vegades, però a vegades molt interessant. Recomanat aquell que li agradi la història, això si, abans recomano llegir el 1r llibre.

    ResponElimina