dijous, 7 d’abril del 2016

Zona prohibida

David Cirici

La Daia i la seva germana bessona, l'Inge, estan internes en una escola isolada al mig de les muntanyes amb un centenar de noies més sense tenir contacte amb cap adult. L'escola,totalment automatitzada i amb professors que no són reals sinó hologrames, oculta a les noies durant anys per procurar que siguin la primera generació d'humans que sobreviuen als efectes d'una gran pandèmia. Inesperadament, una catàstrofe natural inutilitza l'escola i obliga a les noies a marxar i buscar refugi seguint un missatge d'emergència comunicat per les màquines. És el moment d'enfrontar-se al món real, al món després de la pandèmia, on la violència és una forma de vida i res és el que sembla.

2 comentaris:

  1. Marc Torres ha dit:

    Resum: El llibre està representat en un futur després d'una gran guerra amb milions i milions de morts. Ens situa en el sud d'Amèrica, en una escola, on no hi ha professors (són hologrames). La Daia i la seva germana bessona, l'Igne , i molta més gent estan allà. Mai han pogut sortir del recinte. Un dia tota la maquinària s'espatlla i aconsegueixen sortir. Però com que mai han sortit del recinte de l'escola, no tenen gens d'experiència en el món exterior. Així que hauran de passar moltes aventures per sobreviure.
    Opinió Personal: A mi personalment, aquest llibre m'ha agradat molt. És u llibre on els protagonistes son estudiants com nosaltres i això afavoreix. També te molta acció i amoció. Jo el recomanu a tothom.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre m'ha agradat molt ja que és fàcil de llegir perquè té la lletra gran. Un altre factor que ha afavorit a que el llibre m'agrades és que l'he trobat molt interessant per el drama i la intriga que té.
    M'ha agradat el personatge anomenat Daia (que és el principal) perquè m'identifico una mica amb ella ja que a estones és una mica tossuda però altres cops és molt sentimental i altres mira de pensar en les seves companyes i no tan sols en ella mateixa.
    Li recomanaria a la gent que li agradin els llibre de ciència ficció o d'aventures.
    Nota: 9,25

    ResponElimina