dimarts, 10 de maig del 2016

Córrer per ser lliure


Núria Picas

Campiona del món de la Ultra Trail World, Núria Picas, s'ha convertit en un referent per a esportistes, amants de la natura i tot tipus de persones que admirin l'esforç de superació. En aquest relat en primera persona, emotiu i emocionant, narra el seu recorregut esportiu des de la seva filosofia de vida, basada en la perseverança, la mentalitat positiva i la força de voluntat per superar obstacles. Una esportista compromesa i un exemple de passió i seny davant els grans reptes.
Córrer per ser lliure no és un llibre sobre l’Ultra Trail o l’escalada o el ciclisme de muntanya. És un llibre sobre la vida i sobre com una persona en concret -la Núria- s’enfronta als reptes que li planteja la vida.



2 comentaris:

  1. L'Aniol Roca ha escrit:

    Aquest llibre m'ha agradat molt. Perquè la Núri explica la seva vida, les seves vivències tan bé, que sembla ben bé que tu també ho estiguis vivint.
    També he pogut saber moltes coses sobre la seva vida, coses mès personals sobre aquesta corredora Catalana. El seu interès per la natura, el seu sentiment Català... entre moltes altres coses.

    NOTA: 9

    ResponElimina
  2. Aquest llibre m'ha encantat perquè tracte d'una esportista d'èlit que explica com va començar a corre i també explica la cursa cavalls del vent que va guanyar amb molt d'esforç.
    Jo li poso una nota de 9 sobre 10 perquè sel mereix, el recomano

    ResponElimina