dimarts, 28 de juny de 2016

Love you. Arriésgate a enamorarte del chico equivocado

Estelle Maskame

Una chica corriente de Oregon. Un viaje a Los Ángeles para conocer a la nueva familia de su padre. Un hermanastro problemático y muy atractivo. Muchas tensión y un amor desesperadamente irracional.

6 comentaris:

 1. L'Alèxia Plans valora aquest llibre amb un 10.

  ResponElimina
 2. El llibre explica l'historia de l'Eden una noia que se'n va a passar l'estiu a Santa Monica a casa del seu pare i de la seva nova família. Al principi l'Eden odia el seu germanastre gran el Tyler però poc a poc l'odi es va transformant en amor fins que finalment s'enamoren els dos.
  Aquest llibre m'ha agradat molt perquè la historia és entretenida i bonica.
  Jo li poso un 10.

  ResponElimina
 3. El llibre va d'una noia de 16 anys que se'n va a passar l'estiu a los Angeles a casa del seu pare i la seva nova família. Al principi no li agrada estar amb el seu germanastre Tyler però a poc a poc l'odi es transforma amb amor aquest llibre li poso un 10.

  ResponElimina
 4. L'Eden és una noia de 16 anys que deciedeix anar a passar l'estiu amb el seu pare. Allà coneix als seus germanastres, un d'ells es diu Tyler té 17 anys. Ells dos s'odien pero al final s'acaben enamorant. Ho han de mantenir en secret per por a que la gent els critíqui perquè son germanastres. Però en Tyler oculta un secret...

  Jo aquest llibre li poso un 10.

  ResponElimina
 5. El llibre parla d'una noia de 16 anys, l'Eden que va de Portland, on viu amb la seva mare fins a "los Angeles", on coneixerà a la nova família del seu pare. Allà coneix els seus tres germanastres, fa noves amigues, i amics i veurà que en Tayler, un dels seu tres germanastres amaga un gran secret...
  Per la meva opinio aquest llibre te un 10

  ResponElimina
 6. Aquest llibre, parla de una noia que es diu Eden, i se'n va a passar les vacances a Santa Mònica a casa del seu pare, i amb els seus 3 germanastres, un d'ells és el Tyler, que al principi no es cauen be, però al final s'enamoren.
  Farà noves amistats, i al final s'ho acabarà passant be.
  A mi m'ha agradat molt, perquè t'enganxa i es entretingut i divertit.
  Jo l'hi posaria un 10.

  ResponElimina