dimecres, 23 de novembre del 2016

Harry Potter y el legado maldito

J.K. Rowling

Siempre fue difícil ser Harry Potter y no es mucho más fácil ahora que es un empleado con exceso de trabajo del Ministerio de Magia, un marido y padre de tres niños en edad escolar.
Mientras Harry se enfrenta con un pasado que se niega a permanecer donde pertenece, su hijo menor Albus debe luchar con el peso de una herencia familiar que nunca quiso. Como el pasado y el presente se fusionan ominosamente, padre e hijo descubren una verdad incómoda: a veces, la oscuridad viene de lugares inesperados.

1 comentari:

  1. La Mariona Bordas de 1r ESO A ha dit:

    Tots els personatges de la saga ja són adults, i la història parla sobre els seus fills.

    Els dos protagonistes, Albus Severus Potter i Scorpius Malfoy, viatgen al passat per intentar arreglar errors comesos pels seus pares, però sense voler canvien el futur i el tornen molt pitjor de com era abans.

    Aquest llibre està escrit de forma que és un guió per a una obra de teatre.

    M'ha agradat molt perquè els personatges que sortien a les anteriors entregues de la saga ja són adults però segueixen tenint el mateix caràcter, però en canvi els seus fills són molt diferents a ells.

    Els protagonistes són: Harry Potter, Albus Severus Potter (fill de Harry Potter i millor amic de Scorpius Malfoy) i Scorpius Malfoy (fill de Draco Malfoy i millor amic d'Albus Severus Potter).

    Nota: 10

    ResponElimina